Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért él együtt a testvérem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért él együtt a testvérem a barátnőjével ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Soha nem volt nagy csajozós a 28 éves bátyám, jelenlegi párját is a munkahelyén kaparta össze.

Nagyjából több, mint fél éve él együtt a szintén 28 éves barátnőjével.

A szüleimé a lakás pesten,így nekik nem kell lakbért fizetni, csak rezsit, mindketten egyetemet végeztek pènzügy és számvitel szakon, mégse keresnek jól.

Jövőre el akarnak költözni kertes ingatlanba.

Igazából lehet, hogy ezt ma a normálisnak mondott világban úgy mondják, hogy "ez az élet", de én nem hiszem, hogy kertes házhoz fognak jutni nettó 600k-s fizuval pár év alatt.

Plusz mélységesen elítélem az érdekkapcsolatokat

tegnap 00:08
 1/8 anonim ***** válasza:
A csaj vagy a tesod van vele erdekbol?
tegnap 02:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne érdekkapcsolat, csak mert szeretnének egy kertes házat? Amúgy meg ez a "munkahelyén kaparta össze" több mindent elárul rólad, mint róluk. Csak nem savanyú a szőlő?
tegnap 05:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Úgy gondolod, hogy a tesódnak és barátnőjének akik mindketten fejenként nettó 300e keresnek, nem érdemelnek párkapcsolatot, mert kevés? Mégis miért?

Megsúgom minden kapcsolat érdekből alakul ki, nem hallottam még olyat, hogy azért jöttem valakivel össze, hogy rosszabb legyen az életem.

tegnap 06:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem, hogy mi itt a probléma? Palyakezdo diplomaskent nem mindenki keres jól meg penzugyeskent sem, de tapasztalattal sokkal jobb fizut kaphatnak majd. Ha meg kerrteshazba szeretnének menni, legalább vannak céljaik.
tegnap 07:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Akik kertes hazba akarnak menni azoknak fontos a nyugalom, ergo eretek ..
tegnap 12:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez neked konkrétan mi közöd van?

A tiédben laknak, a tiédből élnek, a tiédből vesznek kertes házat?

A bátyádról milyen alapon van ilyen undorító véleményed?

(Te összekapartál már valami csajt ezzel a világnagy okosságoddal?)

Mi ebben az érdekkapcsolat?

tegnap 15:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Milyen szokatlan/rendellenes helyzetről beszélsz, és milyen érdekről?
tegnap 20:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor majd vesznek fel hitelt, ha maskepp nem megy. Mint ahogy sokan masok is vettek fel hitelt hazvasarlashoz, nem ujdonsag.
ma 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!