Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért él együtt a testvérem a barátnőjével ilyen helyzetben?
Soha nem volt nagy csajozós a 28 éves bátyám, jelenlegi párját is a munkahelyén kaparta össze.
Nagyjából több, mint fél éve él együtt a szintén 28 éves barátnőjével.
A szüleimé a lakás pesten,így nekik nem kell lakbért fizetni, csak rezsit, mindketten egyetemet végeztek pènzügy és számvitel szakon, mégse keresnek jól.
Jövőre el akarnak költözni kertes ingatlanba.
Igazából lehet, hogy ezt ma a normálisnak mondott világban úgy mondják, hogy "ez az élet", de én nem hiszem, hogy kertes házhoz fognak jutni nettó 600k-s fizuval pár év alatt.
Plusz mélységesen elítélem az érdekkapcsolatokat

Úgy gondolod, hogy a tesódnak és barátnőjének akik mindketten fejenként nettó 300e keresnek, nem érdemelnek párkapcsolatot, mert kevés? Mégis miért?
Megsúgom minden kapcsolat érdekből alakul ki, nem hallottam még olyat, hogy azért jöttem valakivel össze, hogy rosszabb legyen az életem.

Ehhez neked konkrétan mi közöd van?
A tiédben laknak, a tiédből élnek, a tiédből vesznek kertes házat?
A bátyádról milyen alapon van ilyen undorító véleményed?
(Te összekapartál már valami csajt ezzel a világnagy okosságoddal?)
Mi ebben az érdekkapcsolat?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!