Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj?

Figyelt kérdés
Éjjel nagyon rosszul aludtam. Ha a párom pihent napközben akkor én a saját gyermekemre mindig rászóltam (bár nem sokszor volt hogy hangoskodott volna) hogy halkabban. Ma napközben végre tudtam volna aludni, de most meg állandóan arra ébredtem hogy a párom gyermeke visít mindig valamiért. Nem szóltam egy rossz szót sem, kora délutánig vergődtem hogy kipihenjem magam,a párom egyáltalán nem szólt rá hogy pihennék, ne ordibáljon. Csak én gondolom hogy ennek oda-vissza kellene működnie?? Vagy én vagyok rosszul összerakva, hogy elvárnám hogy ő is szóljon rá a saját gyerekére ha én pihennék?

ma 00:23
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Miért nem beszéled ezt meg vele?
ma 00:54
 2/8 anonim ***** válasza:
19%

Miért nem alszol inkább?

Amúgy meg eddig nem jöttél még rá, hogy a párod nem tud gyereket nevelni?

ma 01:51
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
A párod tipikus az a szülő, aki belesz@rik a nevelésbe és annyi intelligenciája sincs, hogy belegondoljon, ha a kölyke visítozik, akkor te nem tudsz aludni. Ő a férfi?
ma 05:27
 4/8 anonim ***** válasza:
66%
Veled nincs baj, a párod az akit nem érdekel, hogy te pihenni szeretnél. Ismerősöm anyja is ilyen gyökér, ő aludna, mert éjszakás volt, de a nő meg hangosan telefonál, közben még mászkál is a lakásban, nem, hogy bevonulna a szobájába, és becsukná az ajtót.
ma 05:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Teljesen elvarhato. Kivancsi vagyok, hogy mintörtenne ha szolnál...
ma 06:19
 6/8 anonim ***** válasza:
67%

"Nem szóltam egy rossz szót sem"

Hogyha nem beszéled meg a problémákat, sose fog megoldódni. Ami számodra természetes, nem biztos hogy másnak is!

ma 06:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Oda-vissza kellene ennek működnie, a "párodnak" is kellene rendszabályozni az utódokat. Beszélj vele, hogy ez így nem pálya.
ma 07:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Dobnám ki az ilyen bunkót a neveletlen gyerekével együtt. Szerinted mi várna még rád mellettük?
ma 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!