Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha semmi nincs körülöttem normálisan megcsinálva. Ha a szél csapkodja a külső ajtót a pasim cseszik felkelni,kimenni és becsukni. Ha kérem,hogy csinálják meg ( a bátyja ért hozzá), akkor nem mer neki szólni, vagy halogatja..Mit csináljak?

Lehet, hogy igazad van, de láthatóan nem szereted, nem tiszteled, sőt folyamatosan szekálod. Gondolj bele, hogy ezt a stílust hány ember szeretné a napi szinten hallgatni. Gondolom te sem szeretnéd.
Szerintem ne azért kelljen egy férfi, hogy legyen otthon egy szerelő, vagy egy hordár, sofőr, biztonsági őr, vagy bármi. És ugyanez fordítva is, a nő nem takarítónő, bébiszitter, vagy cseléd. Értem a felháborodásod, de hidd el nagyon sok férfi menekül ettől a folyamatos szekálástól, mert nem arra akar hazamenni, hogy a társa gyötri a feladatokkal, lenézi, stb, hanem pihenni, feltöltődni szeretne, ami amúgy mindkettőtöknek járna.
Tehát mondom, megértem a helyzeted, de ezt is nézd. Sajnos úgy látom itt nem a szerelnivaló a főprobléma, hanem más életet szeretnétek. Kíváncsi lennék, hogy lesz-e olyan helyzet, amikor minden tökéletes évekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!