Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Soha semmi nincs körülöttem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha semmi nincs körülöttem normálisan megcsinálva. Ha a szél csapkodja a külső ajtót a pasim cseszik felkelni,kimenni és becsukni. Ha kérem,hogy csinálják meg ( a bátyja ért hozzá), akkor nem mer neki szólni, vagy halogatja..Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Minden mással is így van,hogy jó úgy ahogyan van. Ha ránk omolna a tető, az sem érdekelné, mindent halogat, eltol nem csinálja meg,nem érdekli. Ha csinál valamit, az számára megerőltető,és 2 hétig ki van dőlve utána. Folyton okoskodik,mit kellene megcsinálni,vagy csináltatni de neki nem áll, pénzt meg nem akar áldozni rá,mert minden előbbre való mint az otthonunk, amiben élünk. Már ha lehet annak nevezni. Rendkívüli indulatok dúlnak bennem, de visszafogom magam mert nem akarok napi 3-4 balhét vele. Mit csináljak? Hagyjam el? Én úgy gondolom,hogy soha nem fog megjavulni,és nem akarok azt, hogy a fiatalságom egy ilyen emberre fecséreljem tovább. A pasit szándékosan írtam,mert annyira dühös vagyok rá,hogy nem tudom a páromnak nevezni,mert csak heréskedik.
ma 09:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy mi fontosabb, a pasival az ajtó? Lehet hívni szerelőt is.
ma 09:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha mindenre szerelőt hívnék, semmi pénzem sem maradna. Ráadásul, miért én költsem a házra minden pénzemet, ő meg elkölti a hobbijaira? Ha felnőtt emberként nem tud mérlegelni, mi a fontosabb , akkor eleve lapát és nem fogok sírni utána.
ma 09:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor itt a megoldás.
ma 09:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd el ennek semmi értelme..
ma 09:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Te választottad!
ma 09:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Leírtad: lapát. Mi a kérdés?
ma 09:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy igazad van, de láthatóan nem szereted, nem tiszteled, sőt folyamatosan szekálod. Gondolj bele, hogy ezt a stílust hány ember szeretné a napi szinten hallgatni. Gondolom te sem szeretnéd.

Szerintem ne azért kelljen egy férfi, hogy legyen otthon egy szerelő, vagy egy hordár, sofőr, biztonsági őr, vagy bármi. És ugyanez fordítva is, a nő nem takarítónő, bébiszitter, vagy cseléd. Értem a felháborodásod, de hidd el nagyon sok férfi menekül ettől a folyamatos szekálástól, mert nem arra akar hazamenni, hogy a társa gyötri a feladatokkal, lenézi, stb, hanem pihenni, feltöltődni szeretne, ami amúgy mindkettőtöknek járna.

Tehát mondom, megértem a helyzeted, de ezt is nézd. Sajnos úgy látom itt nem a szerelnivaló a főprobléma, hanem más életet szeretnétek. Kíváncsi lennék, hogy lesz-e olyan helyzet, amikor minden tökéletes évekig.

ma 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!