Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők! Mennyire kellene jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mennyire kellene jól kinézzen egy pasi, ahhoz hogy eltartsátok?

Figyelt kérdés

Esetleg szemléltesd Google fotókkal, hogy milyen lenne az a férfi külsőre, akit képes lennél eltartani.

Ha mondjuk emellett a személyisége passzol hozzád és bejösz neki te is.

2021. júl. 30. 03:19
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
97%
Nem tennék ilyet :)
2021. júl. 30. 04:03
 2/28 anonim ***** válasza:
37%
Ha gazdag lennék, eltartanék egy átlagos külsejű fiatal pasit is.
2021. júl. 30. 05:20
 3/28 anonim ***** válasza:
90%
Ki az az idióta aki eltart egy pasit???? Soha! ...
2021. júl. 30. 05:51
 4/28 anonim ***** válasza:
92%
Soha nem tartanék el pasit. Amelyik férfit el kell tartani, vagy erre gyúr, hogy eltartsák, azt a többi férfire nézve sértés szerintem férfinek nevezni.
2021. júl. 30. 06:58
 5/28 anonim ***** válasza:
87%
Hát ha azt érjük eltartás alatt, hogy pofátlanul gazdag lennék és egy csomó vagány, világkörbeutazós bakancslistás tervem lenne, akkor igen, lehet megkérném a páromat, hogy ne dolgozzon, hanem kalandozzon velem, legalább pár évig, majd én mindent fizetek. Vagy ha vennénk egy kis tanyát és az újítgatnánk pl. akkor is lehetne egész nap otthon tevékenykedni. Magyarán: azért nem tartanám el, hogy otthon vergődjön, de ha van valami közös cél, akkor felajánlanám neki persze, hogy tartson velem és az anyagiak miatt ne aggódjon. A lényeg, hogy a lustaságot nem finanszírozom. De mindez nem a kinézetétől függ, hanem a ténytől, hogy a párom.
2021. júl. 30. 06:59
 6/28 anonim ***** válasza:
90%
Ndm tudsz olyan jol kinezni higy eltartson egy no. Egy nonek mell a ferfit korulvevo dolgok mint karrier, magabiztossag, onallosag, siker. Ezekre indul be. Nekem tetszik henry cavill o a legszexibb pasi szerintem foleg a vajakban, de meg ot sem tartanam el ilyen testtel sem. Mert nem tetszene ha nem dolgozna semmut, sot tolem varna a betevot mint vm kisgyerek. Kiabrandito..
2021. júl. 30. 07:03
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

"Ha mondjuk emellett a személyisége passzol hozzád és bejösz neki te is."

Eleve nem passzol a személyiségünk, ha ő úgy gondolja, hogy tartsam el.

Nincs ilyen "pasi" külsőre. Nem az a gond, ha nem keres sokat, de valamit dolgozzon.

2021. júl. 30. 08:07
 8/28 anonim ***** válasza:
0%
Erre nőktől hiába vársz őszinte választ. Ha olyan jól nézel ki, mint Brad Pitt, Johnny Depp és George Clooney együttvéve kétszer, akkor ostromolnak a nők azért, hogy eltarthassanak. Ha átlagosan vagy annál rosszabbul, akkor neked kell eltartanod a nőt.
2021. júl. 30. 08:08
 9/28 anonim ***** válasza:
37%

Én eltartanám a szerelmem, és nem előnyös külsejű férfiba voltam szerelmes.

Aki iránt nem érzek semmit, azt nem tartom el, max egyszer kétszer meghívom moziba meg ilyenek.

2021. júl. 30. 08:13
 10/28 anonim ***** válasza:
98%

Nem függ a kinézettől.

Max ideiglenesen tartanám el, ha pl. hirtelen elvesztené a munkahelyét, vagy lesérülne. De hosszútávon munkaképes pasit tuti nem tartanék el.

2021. júl. 30. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!