Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi a véleményetek arrol, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arrol, ha egy 60 éves pasinak 30 éves nője van, de a pasi nem kiemelkedően gazdag hanem tényleg szereti őt a nő?

Figyelt kérdés
2021. febr. 10. 17:11
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Nincs véleményem, nem érdekel idegenek magánélete. Felnőtt emberek, azt csinálnak, amit akarnak.
2021. febr. 10. 17:15
 2/9 A kérdező kommentje:
te véleménytelen
2021. febr. 10. 17:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom, hogy tényleg szereti őt.
2021. febr. 10. 17:26
 4/9 anonim ***** válasza:
73%

Köztünk 27 év volt, mégis boldogan éltünk 5 éven át.

Én 30 voltam mikor összejöttünk.

A véleményem az, hogy nem az évek száma dönt, hanem két ember gondolkodása.

Ha megértik egymást, miért ne lehetnének boldogok?

2021. febr. 10. 17:26
 5/9 anonim ***** válasza:
40%
Sajnálom a nőt. Szar ügy, de az ilyen kapcsolatokban nem létezik hosszú távra tervezés, együtt megöregedés, sőt, talán még közös gyerek sem, szóval ennyi erővel legalább pénzes lenne az öreg.
2021. febr. 10. 17:42
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
Együtt semmiképp nem tudnának megöregedni, mivel a nő még mindig fiatal marad, amikor a tata már elhalálozik. De attól még létezhet köztük szeretet.
2021. febr. 10. 19:14
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Soha nem találkoztam még ilyennel, szerintem nincs is.
2021. febr. 11. 00:19
 8/9 anonim ***** válasza:
67%
Nekem egy régi iskolatársam kb. 20 éves korában összejött egy 50 éves férfivel. Azóta összeházasodtak és gyerekük is van. Most a nő 35 éves, a férje 65 körül. Mint látható, az idő múlásával elég problémás lesz egy ilyen kapcsolat. Még 5 év és a férfi már 70 lesz..
2021. febr. 11. 01:26
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolnám hogy jó nekik
2021. febr. 14. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!