Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mennyire kellene jól kinézzen egy pasi, ahhoz hogy eltartsátok?
Esetleg szemléltesd Google fotókkal, hogy milyen lenne az a férfi külsőre, akit képes lennél eltartani.
Ha mondjuk emellett a személyisége passzol hozzád és bejösz neki te is.

Senkit nem tartanék el max akkor ha hirtelen történt valami, kirúgták a munkahelyéről, beteg lett stb
De akkor sem hosszú távon

Kérdező szerintem pasi logikával állsz a nőkhöz, és emiatt nem ér célba a szexizmusod.
A férfi agynak vonzó csak, hogy a státuszszimbóluma legyen egy szép kis tárgy, és az is, hogy a társuk valamilyen okból kevesebb legyen náluk. A nőknek ez nem vonzó; a hosszú távon munkanélküli férfit annak látjuk, ami: inkompetens az életben. Az inkompetenciában pedig mi a vonzó?
Ha - és ez egy nagy "ha" - egy nő eltartja a párját, az szinte sosem a kis pofikája miatt van. Az ilyen akkor szokott történni, amikor már alapból szeretnek egy férfit, és csak később derül ki, hogy a pasi nem tud bánni a pénzzel, vagy elveszti a munkáját, stb.
Erre láttam már példát személyesen is, és olvastam is róla sokat (szinte minden esetben rövid távú a dolog) de még nem hallottam, hogy egy nő is arról fantáziálna, hogy huu bárcsak felvetne a pénz, hogy pincsikutyaként tarthassak egy fütyit.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!