Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha egy szép lány mellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy szép lány mellett kövér pasi van fullos autóval az valószínű a pénz miatt van?

Figyelt kérdés
2021. jún. 15. 14:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
51%
Igen.
2021. jún. 15. 14:28
 2/18 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom miért izgat titeket, incel lúzereket ennyire ez a szép csaj gazdag pasi felállás. Ha beigazolódik, hogy igen, minden egyes nő k_rva és csak a pénz érdekli őket, akkor azzal ti mivel lesztek előrébb?
2021. jún. 15. 14:32
 3/18 anonim ***** válasza:
64%
Kozod?
2021. jún. 15. 14:47
 4/18 anonim ***** válasza:
76%

"Ha beigazolódik, hogy igen, minden egyes nő k_rva"

Na ja. Engem mondjuk az is érdekelne, hogy miért nem ostorozzatok az olyan pasikat is, akik kihasználnak a penzukkel fiatal lányokat.

2021. jún. 15. 14:49
 5/18 anonim ***** válasza:
71%

Nem feltétlenül. Párom is túlsúlyos (dolgozunk rajta, alakul) de ez sosem érdekelt.

A kocsija is egészen menő, de az is csak azután lett, miután összejöttünk.

2021. jún. 15. 14:52
 6/18 anonim ***** válasza:
72%
Nekem csóró kövér pasim volt. Legjobb volt! Imádtam minden porcikáját..
2021. jún. 15. 14:58
 7/18 anonim ***** válasza:
47%

Én sportos Nő vagyok, a férjem macis, de imádom, szeretem ahogy szeret....!

Nem azért mert penzes, es audival jár, hanem mert MINDENT is meg tesz értem, es a gyerekeinkért. Ezt (randizós koromban) csóró pasitól soha nem kaptam meg.

2021. jún. 15. 15:01
 8/18 anonim ***** válasza:
93%
2, Azért, mert ha sikerül bebizonyítaniuk maguknak, hogy minden nő pénzéhes r**anc, akkor igazából ők jártak jól, hogy nincs nőjük. Tudod minden ember a pozitív önképre törekszik. Ha ezt nem tudja elérni magától, akkor a világot hajlítja addig, amíg ezt nem adják ki a "tények". :)
2021. jún. 15. 15:02
 9/18 anonim ***** válasza:
75%
nem. erdekes, arra nem megy a szajhuzas, hogy a pasi is lehet, csak azert van a novel, mert szep? mennyivel jobb az az ember, aki csak azert van a masikkal, mert jok a mellei es csinos a laba, mint az, amelyik a nagy autoja es penze miatt van vele? az ilyenek egymashoz illenek, de nem tudom, neked ehhez mi kozod, nod igy se, ugy se lesz, meg csunya sem, nemhogy szep.
2021. jún. 15. 16:30
 10/18 anonim ***** válasza:
45%
Igen, és ezt nőként mondom.
2021. jún. 15. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!