Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy szép lány mellett kövér pasi van fullos autóval az valószínű a pénz miatt van?
Én sportos Nő vagyok, a férjem macis, de imádom, szeretem ahogy szeret....!
Nem azért mert penzes, es audival jár, hanem mert MINDENT is meg tesz értem, es a gyerekeinkért. Ezt (randizós koromban) csóró pasitól soha nem kaptam meg."
Mert a csoró pasikat alapból ignoráltad, mint ha én sosem ettem volna még spenot főzeléket és azt mondom hogy utálom.. Azért ennyire már ne kamuzz legalább..
Volt csóró pasim! Főiskola első évéig szinte csak az volt...
A spenót pedig nem finom....
Most, hogy igy alakult, nem bánom, szeretek nyugodtan élni.
(Egyebkent én sem minimál bérért dolgozom...)
Hát, ennyiből nem vonnék le messzemenő következtetést, hogy egy kocsiban vannak. Lehet, nincsenek is együtt vagy pl. rokonok.
De amúgy sem gondolom, hogy csak a pénz miatt vannak együtt. Egyes nőknek bejönnek a nagyobb darab férfiak.
A fillos autó szinte biztosan a pénz miatt van. A kövérségben szerepet játszhat, ha olyan a munkája, meg nemtörődik az egészségével.
a szép lány meg opcionális, én öregen, 10 éves Suzukival is szép lánnyal éltem. Miért ne sikerülne ez egy pocakos fiatalnak is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!