PCOS mellett szeretnék gyereket vállalni, ehhez meddőségi kivizsgálásra, és valószínűleg további orvosi segítségre lenne szükségem. Tudtok ajánlani kompetens nőgyógyászt?
Hát azért jó lenne eldönteni, hogy mennyi pénzetek van rá.. ugyanis az alap 100-200 ezer Ft-tól a 1 M pluszig terjedhet egy-egy kezelés. És amikor már belevágtok valahol, nem olyan könnyű intézetet váltani.
Valamint kérdés, hogy milyen egyéb probléma áll a háttérben. Férfi oldal rendben van? Spermavizsgálaton kívül volt DNS, ROS, HBA, MAR?
Sok esetben egy intézet nem is elegendő, hanem saját szakállra kell begyűjtened a hozzáértő endokrinológust, immunológust, hematológust, genetikust - ha kell. Mivel PCOS-ed van, a legelső tuti kell.
IR ki van vizsgálva, kezelve?
Nekem PCOS, Hashimoto, nagyon enyhe IR és műtött endó mellett a BMC (Budai Meddőségi Centrum)-ba járunk, Szűcs Zoltánhoz. Valamint párom is sok értéknél határos, de még nem rossz. 3 sikertelen inszem után, most kezdtük az első lombikot. Múlt héten volt a beültetés.
Első válaszolónak: IR-t még nem vizsgáltunk, PCOS is hálisten elég gyenge (cisztákon meg a rendszertelen cikluson kívül nincs is tünet). Tudom, hogy soktényezős a dolog, de azt se tudom, hol kezdjek neki. :/
Köszi szépen az infókat, és sok sikert Nektek!!!
Nekem is össz-vissz ennyi tünetem van.
IR-t és pajzsmirigy hormonokat mindenképp nézess.
Én ha most kezdeném, bejelentkeznék 3 kiválasztott intézethez első konzultációra és az ott tapasztaltak után döntenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!