Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kapcsolatban lévő nők, lányok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban lévő nők, lányok! A ti pasitok mennyit foglalkozik a kinézetével kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2017. márc. 30. 20:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Mindig én foglalkoztam a kinézetével,stílus,ápoltság,diéta,

parfüm,frizura,ruha,cipő ,autó stb...

Jó munkát végeztem mert ragadnának rá a nők...-de nem féltem mert egy nehéz természetű ember.

2017. márc. 30. 20:26
 2/15 anonim ***** válasza:
80%

fodrász legalább havi 1, arcápolás mindennapos, pedikűr kéthetente, új, normális ruhák vétele havi 1-2 db

26N 40F

2017. márc. 30. 20:27
 3/15 anonim ***** válasza:
77%
Nem sokat, pár naponta megborotválkozik, 1-2 havonta hajat vágat, semmi egyéb.
2017. márc. 30. 20:28
 4/15 anonim ***** válasza:
Kb. 4-5 havonta eljár fodrászhoz, neki jól álló frizurát vágat, 2-3 naponta hajat mos, hajlakkal beállítja a frizuráját; megborotválkozik, amikor már kezd igénytelenül kinézni a borostája; egyszerű, nem metroszex/yoloswag, de mégis divatos, stílusos ruhákat hord (általában slim fit farmer + ing/póló/pulcsi); leborotválja az intim szőrzetét ha már egy erdő; rohadt jó parfümöt hord (mondjuk ez nem a kinézethez tartozik, de mégiscsak külsőség)... kb. ennyi. :)
2017. márc. 30. 20:28
 5/15 anonim ***** válasza:
83%

Gondolom annyit, amennyit azon kivul. Es nyilvan kozel sem annyit, mint en az enyemmel. Tiszta ruhakat hord, mossa a hajat x naponta, megborotvalkozik x naponta (az allan hagy egy rovid szakallat, azt karbantartja). A honaljat borotvalja meg lent is neha. Parfumot hasznal, ha egyutt megyunk valahova, munkaba nem.

Nem sportol, mert alapbol vekony es szalkas, termeszetes izmokkal, a vekonysaga ellenere olyan eros hogy neha csak nezek xd es tok mindegy mennyit eszik es mit, nem hizik egy dekat se.

2017. márc. 30. 20:29
 6/15 anonim ***** válasza:
Kb 2 havonta jár fodrászhoz, minden nap megmossa és beszárítja a haját, majd fixálja hajlakkal. Borotválkozni hetente 1-2x szokott, mert tudja hogy imádom a borostáját, viszont ha hosszúra megnő az már nem áll jól neki. Az öltözködésre nagyon odafigyel, kis piperkőc. Persze egy sima hétköznap jó a farmer+pulcsi+sportcipő, de ezekből sem a leggagyibb fazontalant veszi fel. Ő vasalja az ingeit, ehhez ragaszkodik. A szemöldöke kicsit össze van nőve, ezt én szoktam legyantázni neki. Csak a nemi szervén borotválja le a szőrt, máshol nem engedem. Mondjuk felőlem ott is maradhatna, engem nem zavar. Úgy összevetve a reggeli készülődés fél-háromnegyed óra neki.
2017. márc. 30. 20:42
 7/15 anonim ***** válasza:
65%

Igaz nem férfiakat kérdeztél, de azért válaszolok. Hajam ha nagy, levágatom (kb 2 havonta), nem fésülöm, szárítom, lakkozom, nyálazom....

Próbálok egészségesen étkezni, azért néha chips, cola, sőr pálinka belefér.

Majdnem napi szinten úszom, de nem vagyok egy kigyúrt, sőt még izmosnak sem nevezném magam, de van kiállásom.

Naponta két fogmosás, naponta zuhany, de semmi papmpucolás (testápoló, meg hasonló)

Körmöm mindíg tiszta és vágott legyen, ez fontos!

Naponta tiszta fehérnemü, ha van lábszag, ellen valami krém.

Tiszta ruha, de nem divatbuza stílus, nálam a tornacipő, farmer, ing. Találd meg, amiben jól érzed magad...

Bőrömmel nem foglalkozom, a legjobb és legolcsóbb hidratáló a napi két liter víz!!!

Nem szőrtelenitek, se len, se fent.

figyelek arra, hogy ne legyek büdi. Mindíg friss, jó illatú szoktam lenni. Persze ha a szomszédnak fél napig a betont keverem, ez érvényét veszti.

43F

2017. márc. 30. 21:24
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem túl sokat, de azért nem is keveset: kb. 3 naponta borotválkozik, 2 havonta fodrász, nem gyantáztat, nem szolizik (de nem is kell egyik sem), és azt veszi fel, ami a polcon legfelül van. :))
2017. márc. 30. 21:31
 9/15 anonim ***** válasza:
Naponta tisztálkodik, hajat mos, heti 1-2x borotválkozik/karban tartja a szakállát, rendszeresen vágja a körmét, párhavonta elmegy fodrászhoz, és így kb ennyit. Ruhát leginkább azt hord, amit én veszek neki vagy berángatom valamelyik üzletbe, ha éppen arra jártunk (esetleg csellel a közelbe csábítottam), és így ennyi.
2017. márc. 30. 21:39
 10/15 anonim ***** válasza:
2havonta fodrasz,par naponta megborotvalkozik.Ezeken tul a napi higienia es kesz.Atlag mennyisegu ruhaja van,alkalomtol fuggoen benyul a szekrenybe es felvesz vmit,nem hezital es nem valogat.PASI:-P
2017. márc. 30. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!