Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Tartós kapcsolatban mitől izgultok fel jobban?
Úgy ertem ha már x éve együtt vagytok tud újat mutatni a nő?
Akár szexi ruha, tánc, fényképek....mi hoz lázba titeket évek múlva is, ha alapból a szexel nincs gond?
Ezt azért kérdezem mert én nő vagyok és nem tudom elképzelni h mi lehet a férfiaknak olyan jó abban ha a párja szexi fehérneműbe bújik...az másabb mint ha sima tangába pózolna/táncolna nektek?
Vagy jobb ha szexi fenyképeket küldene?
Vagy tök mind1 így is úgy is ráuntok mert már láttátok mindenhogyan és már tudjátok h az ágyban milyen...
Szóval ugyan úgy felizgultok ha pl 3 éve párkapcsolatban éltek és a párotok szexizik nektek mintha egy mondjuk ezzel foglalkozó nő csinálná nektek?
Lehet kuszán fogalmaztam...
Nekem, semmi nem kell. Elég ha hozzá érek, hozzám ér, úgy nézünk össze. Ruha, képek, tánc, nem érdekel.
Maga a párom. Ja és több mint 30 év együttlét után is izgató hozzá érni, az illata, mozgása, stb.
3 év? Akkor még mindig amikor meglátom.
Valójában fejben dől el. Ha jól irányítjátok gondolataitokat, nem únjátok meg egymást.
Engem az ilyen pózolgatások nem hoznak lázba.
De ha például elkap olyan helyen , ahol épp nem számítottam rá hogy szex lesz akkor az nagyon jó. Szeretem érezni ha kíván a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!