Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Tartós kapcsolatban mitől izgultok fel jobban?
Úgy ertem ha már x éve együtt vagytok tud újat mutatni a nő?
Akár szexi ruha, tánc, fényképek....mi hoz lázba titeket évek múlva is, ha alapból a szexel nincs gond?
Ezt azért kérdezem mert én nő vagyok és nem tudom elképzelni h mi lehet a férfiaknak olyan jó abban ha a párja szexi fehérneműbe bújik...az másabb mint ha sima tangába pózolna/táncolna nektek?
Vagy jobb ha szexi fenyképeket küldene?
Vagy tök mind1 így is úgy is ráuntok mert már láttátok mindenhogyan és már tudjátok h az ágyban milyen...
Szóval ugyan úgy felizgultok ha pl 3 éve párkapcsolatban éltek és a párotok szexizik nektek mintha egy mondjuk ezzel foglalkozó nő csinálná nektek?
Lehet kuszán fogalmaztam...
Nekem 10 év után sem kell sok extra, hogy felizguljak a felségemre. Elég csak intim szituációba kerülni vele és azonnal érzem, ahogy a szexuális energia elönti a testemet.
Hogy mi ennek a titka? Minden nap ápolni kell a szerelmet és a kapcsolatot. A tánc meg a szexi fehérnemű lehet persze fűszer, de ha megmarad a szerelem, meg lesz a vágy is. Sok sikert! ;)
"Szóval ugyan úgy felizgultok ha pl 3 éve párkapcsolatban éltek"
nem ugyanúgy, de ugyanannyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!