Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A lányok egy kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok egy kapcsolatban miért nem engednek meg ilyen kevés hibát az átlagos külsejű srácoknak?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy ha már nem jó pasi, akkor a lányok úgy gondolkodnak, hogy legalább érzelmi síkon tudjon biztonságot nyújtani nekik? És ha néhányszor elkövetnek valamilyen hibát akkor kidobják őket? Az én előző két kapcsolatomban azt vettem észre, hogy elég volt elkövetnem 4-5 kisebb-nagyobb hibát, amelyek fel lettek nagyítva és folyton azon lovagoltak az exeim és kompenzálnom kellett erősen utána, csakhogy ne legyenek berágva rám. Ilyen apróságok, hogy például megkérdeztem, hogy miért nem megy el annak ellenére, hogy 40 percig nyalom, csináljak valami másképp? Szóval csak egy ilyen ártatlan kérdés és máris kikeltek magukból.

Van egy nagyon jóképű, régebben modellkedéssel is foglalkozó haverom, aki folyton bunkózik a barátnőjével (aki ugyancsak jó nő), sok a feszültség és mégis együtt vannak már 5-ik éve. Nem értem. Ha én úgy viselkednék a nőkkel mint ő, engem már rég elkaptak volna, kiheréltek és megköveztek volna a nők.

Van egy olyan dolog, hogy a nők elvárják a kevésbé jó külsejű pasiktól, hogy kompenzáljanak más területen? Ez nem igazságtalan egy picikét? Diszkriminatív beütése van nálam a dolognak..

2017. márc. 18. 15:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
de igazságtalan, de fordítva ez rád is igaz egy külsőre számodra gyönyörű nönek te is több mindent elnéznél mint egy átlagosnak :D
2017. márc. 18. 15:29
 2/17 anonim ***** válasza:
89%
Hát ha így mondtad a barátnődnek ahogy lehet érthető hogy kiakadt, ez így ahogy van, elég passzív agresszív mondat.
2017. márc. 18. 15:31
 3/17 anonim ***** válasza:
49%
Nő függő , amelyik dilis az kiakad , és téged hibáztat, nem érdemes ilyenek mellett leragadni.
2017. márc. 18. 15:45
 4/17 anonim ***** válasza:
Mert könnyen találhatnak helyetted ugyanilyen szintű pasit, de ha egy igazán jóképű férfit sikerül fogniuk, akkor mindent elnéznek neki, mert nem hiszik, hogy találnának még egy ilyen jóképűt helyette.
2017. márc. 18. 15:53
 5/17 anonim ***** válasza:
85%
Fordított esetben meg sokszor úgy van, hogy a kevésbé szép nőnek jobban oda kell tennie magát külső terén, míg az amúgy szép nőnek simán elnézik ha undi ruhában van otthon, ne szőrtelenít rendesen, vagy szénaboglya, esetleg mosatlan hajjal futkos.
2017. márc. 18. 16:51
 6/17 anonim ***** válasza:
55%

Lehet azért dobtak, mert nem nyalsz jól, béna vagy az ágybna és belülről sem hozod azt a szintet amit kéne. Az is lehet hogy a jóképű haverod meg még egy szex isten is ráadásul.

Amúgy az elvárások mindkét nemnél fordítottan arányosak a jó külsővel: nekik bármit lehet. Ez van.

2017. márc. 18. 17:31
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy inkább az áll a dolog mögött, hogy képtelen voltál őt rendesen kielégíteni?
2017. márc. 18. 18:19
 8/17 A kérdező kommentje:

7

Az, hogy ki mennyire képes egy nőt kielégíteni az megint csak külsőfüggő elsősorban szerintem. Nyilván amelyik pasira gerjed a nő, annak nem kell sok mindent tennie és a nő elélvez. Elég ha megérinti és máris elalélnak. Az átlagos külsejű pedig izzadjon vért, hogy a végén semmi eredménye ne legyen és még dobják is.

2017. márc. 18. 18:43
 9/17 A kérdező kommentje:

1

Ez nem igaz, mert én például nem hajtok szép nőre, hiszen az egyéniségük tré ezeknek a külsejükből "élő" nőknek. Üresek és a dekoráción kívül tényleg hasznavehetetlenek.

2017. márc. 18. 18:45
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Lol

Ez mondjuk tökre nem így van. Persze maga a szex gondolata izgató egy olyan férfival aki jól néz ki, de elég sok helyen elúszhat a dolog, azért egy kapcsolatban a szex sokszor az intimitásról szól nem csak a vadulásról.

Egyébkétn a fent említett mondatoddal, ha valóban így mondtad, az a gond, hogy mint egy elvárást fogalmazod meg hogy jólvankisanyám mostmár nyaltalak 40 percig, szépen menjél csak el.

Mint aki kötelességet teljesít.

2017. márc. 18. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!