Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy perverz férfi boldog egy "átlagos" kapcsolatban? (perverzió alatt, itt pisi-kaki szexet érts)
Több verzió létezhet.
Lehet, hogy képes lemondani a vágyairól a szerelme miatt. Ehhez persze tényleg nagy szerelem kell, de ha az megvan, akkor nem olyan nehéz.
Lehet, hogy a perverzióit mással éli ki, akár a párja tudtával és engedélyével. Bár ez szerintem ritka.
Lehet, hogy rávezeti a párját, és az átlagos kapcsolatból perverz lesz.
Az én kapcsolatomban ezek közül kettő is fennáll :) Mindkettőnknek vannak perverziói, de ezek nem egyeznek. Eleinte nem is mondtuk el egymásnak és tök átlagos kapcsolatunk volt :D Aztán ő elkezdte pedzegetni a vágyait és igazából rájöttem, hogy nem is rossz. Hasonló érdeklődésű, mint te. Én is elmondtam az enyémeket, ki is próbáltuk, de az sajna nem jött be. Nekem ugyanis angyon fontos az, hogy a másik is akarja és élvezze, rajta meg azt éreztem csak, hogy a kedvemért megteszi. Bár állítólag neki is bejön a dolog. Mindenesetre most egyelőre úgy tűnik, hogy az ő vágyait ki tudjuk élni (bár a pisit én borzasztóan keserűnek érzem, ami némileg akadály, de talán megoldódik), az enyémet nem igazán. De ez a jövőben még változhat.
Archetipikus viselkedési formától nem lehet eltekinteni, arról nem lehet "leszokni", hisz genetikailag kódolt!
Keresni kell olyan partnert akinek ilyen igénye van.
A zsák és a folt találkozása kiegyensúlyozott boldogságot szokott eredményezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!