Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A lányok egy kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok egy kapcsolatban miért nem engednek meg ilyen kevés hibát az átlagos külsejű srácoknak?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy ha már nem jó pasi, akkor a lányok úgy gondolkodnak, hogy legalább érzelmi síkon tudjon biztonságot nyújtani nekik? És ha néhányszor elkövetnek valamilyen hibát akkor kidobják őket? Az én előző két kapcsolatomban azt vettem észre, hogy elég volt elkövetnem 4-5 kisebb-nagyobb hibát, amelyek fel lettek nagyítva és folyton azon lovagoltak az exeim és kompenzálnom kellett erősen utána, csakhogy ne legyenek berágva rám. Ilyen apróságok, hogy például megkérdeztem, hogy miért nem megy el annak ellenére, hogy 40 percig nyalom, csináljak valami másképp? Szóval csak egy ilyen ártatlan kérdés és máris kikeltek magukból.

Van egy nagyon jóképű, régebben modellkedéssel is foglalkozó haverom, aki folyton bunkózik a barátnőjével (aki ugyancsak jó nő), sok a feszültség és mégis együtt vannak már 5-ik éve. Nem értem. Ha én úgy viselkednék a nőkkel mint ő, engem már rég elkaptak volna, kiheréltek és megköveztek volna a nők.

Van egy olyan dolog, hogy a nők elvárják a kevésbé jó külsejű pasiktól, hogy kompenzáljanak más területen? Ez nem igazságtalan egy picikét? Diszkriminatív beütése van nálam a dolognak..

2017. márc. 18. 15:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
8: ez baromság. Nekem az életem szerelmével alig volt orgazmusom, pedig imádtam őt. Pocsékul nyalt, ujjazni nem tudott, hüvelyi orgazmusom nekem meg amúgy sincs. Most egy szex kapcsolatban vagyok egy jó fej 50 éves pasival. Pocakos és kopaszodik, de a hatalmas dumájával levett a lábamról és óh, a szex....az isteni vele. Mert tudja mi kell egy nőnek....ha valakit kb 40 percig kell nyalnod, akkor nem tudsz nyalni, ne haragudj.
2017. márc. 18. 21:34
 12/17 A kérdező kommentje:

11

Ja mert a nyalás az valami olyan komplex dolog, hogy azt tanulni kell. Haha

2017. márc. 19. 15:37
 13/17 anonim ***** válasza:
A jó nyalást igen. Ahogy a szopást is szerintem. Sok pasi csak lefetyel össze vissza és borzalmasan csinálja, sorry de ez van, tudom miről beszélek, mint írtam a volt párom ilyen volt. A mostani nem :-)
2017. márc. 19. 16:47
 14/17 anonim ***** válasza:

#12, igen, hiszen, akkor nem kérdeznél ilyen méteres marhaságot se:

"megkérdeztem, hogy miért nem megy el annak ellenére, hogy 40 percig nyalom, csináljak valami másképp" - miért??? nem akar, azt gondold?

Nem az átlagos külső a te bajod, hanem az átlag alatti IQ, az EQ-t meg nem említem, mert úgyse tudod mi az.

2017. márc. 20. 11:45
 15/17 A kérdező kommentje:

14

Mi a nyalás? Ingerelni kell a csiklót a nyelveddel, az pedig kellemes érzést okoz a nőnek és elvezet az orgazmusig. Az elején picit lassabban, aztán lehet gyorsítani. Most ti ezt az egészet atomfizikának próbáljátok beállítani, de csak azért mert ez az egyetlen dolog amibe beleköthettetek az írásommal kapcsolatban, az egyetlen dolog amibe kapaszkodhattok...holott ez csak egy példa volt a sok közül. És jó külsejű csávóknak ennél szörnyűségesebb dolgokat is rendszerint elnéznek, csakhogy megtarthassák őket. Próbáljatok a kérdés lényegére koncentrálni, ne akadjatok fenn a részleteken.

2017. márc. 20. 20:49
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem tudtad értelmezni a válaszokat. Ha valakinek az élete szerelmével nem jön össze, de egy idősebb, pocakos pasival szex kapcsolatban igen, akkor átnézhetnéd az álláspontodat. És értetlenkedésed azt mutatja, hogy nem vagy jó ebben, és akkor lehet hogy még úgy a szexben sem. Nem mindenki őstehetség, végülis az aktus is csak ki be tologatás, nem? És mégis számít, hogy csinálod.

Ja, és még valami, sok itt síró pasi ölni tudna azért, hogy legalább kapcsolatban legyen valakivel, esélyt adjanak neki. Tessék, neked adnak, te meg azért sírsz, hogy miután kiderül, nem vagy elég jó, eldobnak.

2017. márc. 21. 06:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Valószínleg azért sértődött meg, hogy végre abbahagyd. A nyalást igenistanulni kell... főleg, hogy mindenki más. + sok nőnek alapból felizgulva kell lennie, hogy élvezze a nyalást, nem biztos h jó ha minden "elő elő játék" nélkül csak nekiállsz
2017. márc. 22. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!