Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Pasik, új munkahely után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, új munkahely után megváltoztatni a külsőt jelent valamit nálatok?

Figyelt kérdés

Van egy kiszemeltem, mióta ismerem, azóta ugyanolyan viszonylag hosszú szakálla és bajusza volt. Egy hónapja új munkahelyen kezdett és gyakorlatilag az első szabadnapján azonnal levágta a bajuszt és a szakállból is kevesebbet hagyott.

Nem vagyunk együtt egyébként, de történtek korábban dolgunk köztünk, ami miatt mindig reménykedtem. Viszont ez a hirtelen külső változás nekem azt sugallja, hogy valakinek tetszeni szeretne azon az új munkahelyen. Mármint női aggyal gondolkozva, ha mi tetszeni akarunk valakinek, akkor általában mi is jóval több időt töltünk a tükör előtt, többet adunk magunkra. Én legalábbis ilyenkor így vagyok.

De nem tudom, a pasiknál hogy működik ez. Srácok, miért váltok meg évek óta meglévő arcszőrzetetektől?

Amúgy megkérdeztem és csak meghúzta a vállát, én pedig nem akartam tovább firtatni.

2022. szept. 25. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet be akar passzolni a kollektivába.
2022. szept. 25. 16:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Egy lány miatt lecsaptam a szakállam és bajuszom.

Kár volt.

Most növesztem, de a hajam is :D

Fene tudja miért tette, ha tetszik neked beszélj vele.

Kérdezd meg más lány miatt vágta e le, mert neked is bejön :)

Beszélj vele, a férfiak ebből értenek.

2022. szept. 25. 17:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Mert a csőves szakáll sok helyen nem elfogadott , meg ha nem is szólnak.
2022. szept. 25. 19:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Új munkahelynél valószínűbb az, hogy nem akar kilógni a társaságból, házirendben / dresscode-ban le van írva, milyen külsőt várnak el tőlük, olyna a pozíció, ahol nem veszi jól ki magát a hosszú haj / kevésbé "elegáns", konformista külső.
2022. szept. 26. 12:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem a szakáll azért nem annyira extravagáns manapság. És egy multinál dolgozik, nem gondolom, hogy erről van szó, mert akkor pl. már az interjú után tudta volna.
2022. szept. 26. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!