Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Ti járnátok olyan csávóval, aki megszabná, hogy mennyit Facebookozhattok, telefonozhattok?
Persze. Mert ahogy a barátnő sem osztja be a férfi idejét, úgy a férfi se a barátnő idejét. Ha nem tudod megállni, hogy az egymásra szánt időven ne töröld a kis pisze orrod egy kijelzőbe, akkor minek neked kapcsolat ? :D
30/f
Nem az a gáz, hogy a telót nyomkodod, hanem az, hogy azért nyomkodod, hogy másokkal legyél. Mintha állandóan körülvenne egy csapat barátod, haverod, barátnőd, ismerősöd, akik ott csivitelnek a fülem mellett, és mindent néznek és mindenbe beleszólnak.
A párkapcsolat két emberről szól. Oda nem kellenek az ismerősök. De szerintem ez magától is kialakul. Ha a vonzalom megvan, akkor oda nem fér be a fészbúk, legalábbis nem állandóan, és nem minden témában. Ha nálad viszont ez az igény az intimszférára még nem alakult ki, akkor még éretlen vagy a komoly párkapcsolatra. Akkor viszont nekem mindegy, mennyit fészbúkozol, nem az én gondom.
Tehát a válaszom az, hogy a lányok ne járjanak olyan csávóval, aki korlátozza a fészbúkot. Nem nekik való.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!