Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Ti járnátok olyan csávóval, aki megszabná, hogy mennyit Facebookozhattok, telefonozhattok?
Sose jönnék össze olyannal,aki bármit is megszabna.Nagyon irritál,ha valaki beleszól a dolgaimba,megakarja mondani mit-és mit ne csináljak.A pasim nem a főnököm.
20/L
Én semmilyen formában nem tűröm a korlátozást. Ha egy egész álló napot a Facebookon akarok lógni, pizsamában kakaót szürcsölve, akkor az lesz. Bár ehhez nyilván nem lenne kedvem. :D
Mi ügyelünk arra is, hogy egymással töltsünk időt, tehát ha reggelizünk, akkor együtt, telefon nélkül, akkor is ha teljesen bambán csak nézzük egymást mert még túl reggel van. :)
En jarnek ilyennel, mert alapbol nem nyomom azt a szart sokat. Nekem kapcsolat valo nem a gyerekes virtualis vilag. Akinek erre van igenye az nojjon fel :D
20/L
En paromat nem erdekli h mit csinálok de nem is logok egész nap a neten. Csak fb-om (engem erdeklo posztokat megnezek,vicces videokat,beszelgetek a csaladtagokkal - nem egy orszagban elunk- es ennyi) meg WhatsApp-om van,nem elek virtualis vilagban...
Párom a foci oldalakat bujja gyakran ami meg engem nem erdekel. Felnottek vagyunk,nem féltékeny tinik... ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!