Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szabad dicsérnem a barátnőm barátnőjét?
18. Az biztos. Te is egy elég érdekes pszichológiai jelenség vagy.
19. Te honnan ismersz ilyen bonyolult, idegen eredetű szavakat, hogy incel? Fogadni mernék, hogy amúgy 3 szót nem tudsz angolul, mint ahogy az az átlag magyar esetében lenni szokott.
Nekem a férjem minap mondta, hogy fent volt a lakásban ami ki van adva bérbe, megszerelt ezt azt, és össze futott az albérlő lányával és valahogy úgy hozta köztünk a beszélgetés fonala, hogy mondta, hogy ha nem fizetnek akkor majd ő lesz a morcos főbérlő akit ki kell engeszteljen a lány.
Engem meg ez a kép annyira felizgatott, hogy alig vártam, hogy véget érjen a munkanapom és haza mehessek és jól megszexuáltassam magam a férjemmel.
Mások vagyunk.
25
Hu vannak bajok ha arra izgulsz h a ferjed megk.urna a lanyt, es te meg keszsegesen megalazod magad es szexelsz vele.
"Itt mindenki nő?"
nem, viszont lelki egészséges terén majdnem mindenki para
Jajj de kis butus vagy kérdező....
Persze hogy kiakad ha ilyet mondasz föleg látattlanban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!