Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem szabad dicsérnem a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szabad dicsérnem a barátnőm barátnőjét?

Figyelt kérdés
Annyit mondtam a barátnőm barátnőjére látatlanban, hogy izgalmas egyéniség lehet és izgalmas neve van. Semmi "hátsó szándék" nem volt bennem, nem is gondoltam, hogy ebből gond lehet, hiszen jót mondtam egy számára fontos emberről. Erre megsértődött, hogy neki miért nem mondok ilyeneket (pedig folyamatosan bókolok neki), meg hogy én játszmázni akarok meg ilyenek... És teljesen kiakadt. Ez normális? Én hibáztam vagy ő paranoid kissé?

2022. máj. 27. 09:09
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

18. Az biztos. Te is egy elég érdekes pszichológiai jelenség vagy.

19. Te honnan ismersz ilyen bonyolult, idegen eredetű szavakat, hogy incel? Fogadni mernék, hogy amúgy 3 szót nem tudsz angolul, mint ahogy az az átlag magyar esetében lenni szokott.

2022. máj. 27. 10:37
 22/46 anonim ***** válasza:
73%
Primitiv pasi vagy te is. Majd ha meg talalkozol a csajjal akkor mar szexualisan is izgalmasnak fogod talalni ugye? Mondjuk pasi vagy, valoszinu
2022. máj. 27. 10:38
 23/46 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem meg ő a paranoid kissé, hogy ilyeneket vetít a zöldfülű elszólásodba. Az intő jel, hogy a folyamatos bókolásodat észre sem veszi, sajnos így szanszos, hogy idővel egy féltékenykedős hárpia lesz. Az önbizalomhiányos lelkisérült nagyon fárasztó tud lenni, hogy minden jó csak átmegy rajta, mintha ott se lenne, de a rosszat azonnal észreveszi. De egyáltalán mi volt a kontextus? Mert olyat már láttam, hogy a nő csak azért mesélt a barátnőjéről jókat, hogy tesztelje a pasiját, hogy az hogyan reagál rá. Aztán amikor az udvariasan csak igazat adott a barátnőjének, ő kiakadt. Na, szerintem ez a játszma. (Én is nő vagyok persze.)
2022. máj. 27. 11:29
 24/46 anonim ***** válasza:
21%
Megmondhatod neki, hogy azt hitted azért mutogatja, mert 3-asozni akarnak veled 🤷‍♂️
2022. máj. 27. 11:46
 25/46 anonim ***** válasza:
29%

Nekem a férjem minap mondta, hogy fent volt a lakásban ami ki van adva bérbe, megszerelt ezt azt, és össze futott az albérlő lányával és valahogy úgy hozta köztünk a beszélgetés fonala, hogy mondta, hogy ha nem fizetnek akkor majd ő lesz a morcos főbérlő akit ki kell engeszteljen a lány.

Engem meg ez a kép annyira felizgatott, hogy alig vártam, hogy véget érjen a munkanapom és haza mehessek és jól megszexuáltassam magam a férjemmel.

Mások vagyunk.

2022. máj. 27. 13:31
 26/46 anonim ***** válasza:
97%

25

Hu vannak bajok ha arra izgulsz h a ferjed megk.urna a lanyt, es te meg keszsegesen megalazod magad es szexelsz vele.

2022. máj. 27. 13:37
 27/46 anonim ***** válasza:
68%

"Itt mindenki nő?"

nem, viszont lelki egészséges terén majdnem mindenki para

2022. máj. 27. 13:52
 28/46 anonim ***** válasza:
39%

Jajj de kis butus vagy kérdező....

Persze hogy kiakad ha ilyet mondasz föleg látattlanban..

2022. máj. 27. 15:27
 29/46 A kérdező kommentje:
Azt mondtam, hogy érdekes neve van, és biztos izgalmas egyéniség, mert sommelier... Elfelejtettem, milyen durva rivalizálás van a nők között, még a barátnők között is. Egyszerűen csak jót akartam mondani egy barátjára, megdicsérni, nem gondoltam, hogy ezen ennyire fennakad majd. Ez már tényleg kemény paranoia...
2022. máj. 27. 16:12
 30/46 A kérdező kommentje:
22-es te meg egy paranoid hárpia vagy
2022. máj. 27. 16:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!