Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem szabad dicsérnem a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szabad dicsérnem a barátnőm barátnőjét?

Figyelt kérdés
Annyit mondtam a barátnőm barátnőjére látatlanban, hogy izgalmas egyéniség lehet és izgalmas neve van. Semmi "hátsó szándék" nem volt bennem, nem is gondoltam, hogy ebből gond lehet, hiszen jót mondtam egy számára fontos emberről. Erre megsértődött, hogy neki miért nem mondok ilyeneket (pedig folyamatosan bókolok neki), meg hogy én játszmázni akarok meg ilyenek... És teljesen kiakadt. Ez normális? Én hibáztam vagy ő paranoid kissé?

2022. máj. 27. 09:09
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
23%
Soha nem mondod ki amit gondolsz. átgondolod ezerszer de ha nem fontos akkor inkább meg se szólalsz. Ha beszélsz hibát vethetsz.
2022. máj. 27. 09:40
 12/46 anonim ***** válasza:
92%
Lehet o is megnezte mar a haverodat szurke melegitoben🤪 csak benne volt annyi, h nem mondta ki
2022. máj. 27. 09:43
 13/46 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem a barátnőd túllihegte. Miért normális dolog az itteni embereknek a megalapozatlan féltékenység? Az izgalmas és az izgató két teljesen különálló fogalom. Nekem nem lenne szükségem olyanra, aki rajtam vezeti le a kissebbségi komplexusait. Szerencsére normális nőt vettem el.
2022. máj. 27. 09:51
 14/46 anonim ***** válasza:
66%
A normális ês nem csúnya szónál többet többet ne mondj.
2022. máj. 27. 09:56
 15/46 anonim ***** válasza:
82%
Miért érzem, hogy nincs is a kérdezőnek barátnője csak indokot akar találni itt, hogy szidhassa a nőket? :)
2022. máj. 27. 09:57
 16/46 anonim ***** válasza:
90%

Nos, nem hiszem, hogy az én kommenjeim f*szok lennének, mert eddig normálisan fogalmaztam. Te viszont elég bicskanyitogató stílussal írogattál eddig.

Az meg, hogy péntek délelőtt tudok írogatni... hát tudod, a vizsgaidőszakot nehéz csak-csak tanulással végignyomni. A gyk-t böngészem kikapcsolódásképp. Érdekes pszichológiai jelenségeket lehet itt megfigyelni.

2022. máj. 27. 10:03
 17/46 anonim ***** válasza:
88%

16 Szerintem sincs nője :D

Mr. Curious! Lehet kapni nő által nem körülnőtt pinát, fleshlight a neve. A tied lehet belőle bármennyi, az összes típus.

(Amúgy szakadok, az incelek pofátlanságának nincs határa? Már a nemi szervünk is az ő tulajdonuk az üres fejükben, mi csak jogtalanul vettük el és zártuk el előlük :D)

2022. máj. 27. 10:03
 18/46 anonim ***** válasza:
54%
Mi simán mondunk ilyeneket egymás előtt. Egymást szeretjük, egymással házasodtunk össze, együtt építjük a jövőnket. Hova a túróba izguljunk ilyen apróságon?
2022. máj. 27. 10:08
 19/46 anonim ***** válasza:
63%
Egyik haverodra mondana ilyet a nőd, te sem lennél nyugodt, ha most előadod magad, akkor sem.
2022. máj. 27. 10:23
 20/46 anonim ***** válasza:
20%

"Egyik haverodra mondana ilyet a nőd, te sem lennél nyugodt, ha most előadod magad, akkor sem."

Pedig sokszor hallottam már őt hasonlót mondani. Kezdjük ott, hogy a munkahelyén kb. 95-5 százalék a férfi-nő arány (előtte a sulijában is így volt), szóval ilyen helyzetben alapból elkerülhetetlen, hogy egy nőnek ne legyenek férfi haverjai, és hacsak nem valami minden érzelmet magába fojtó ember, akkor jó néhányszor pozitív vélemény is el fogja hagyni a száját. Úgy meg főleg, hogy tudja: nem csinálok ilyenekből ügyet, tudom, hogy vannak érdekes emberek, izgalmas emberek, jó fej emberek, felőlem mondhatja nyugodtan, nem számít. Párkapcsolati-romantikus-szexuális téren úgyis egyedül én jövök nála szóba, minden jel erre mutat. Ezt hívják bizalomnak.

Viszont én is elvárom tőle, hogy ne kezdjen féltékenykedni a csajhaverjaimra (mert az én sulim meg egy erős lánytöbbségű hely volt).

2022. máj. 27. 10:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!