Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féltékeny vagyok a párom volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vagyok a párom volt barátnőjére. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Teljesen gyerekes tudom, de mégis zavar. Mi egy éve vagyunk együtt, már eljegyzés is volt. Mielőtt összejöttünk ők már szakítottak. A vőlegényem anno azért jött össze ezzel a nővel, mert én pont kikosaraztam őt. Tudom, hogy engem szeret és őt már régóta nem, nem is érdekli. De fáj ha a fb-on látok velük régi közös képet (nem az ő oldalukon), zavar ha belegondolok, hogy szerette őt és ha rövid ideig is de boldog volt mellette. Vele nem akart se esküvőt se gyereket, de velem igen. Azt mondják sokkal vonzóbb és szebb nő vagyok, mint ő. Pont ezért nem értem ezt a féltékenységet magamban. Mi lehet az oka? A többi exe nem zavar...
2022. ápr. 26. 13:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt inkább valami lelki dolog van nálad. Lehet, hogy korai volt még ez az eljegyzés. Úgy érződik, hogy nem bízol a párodban.
2022. ápr. 26. 13:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Lelki? Az az igazság, hogy a férfiakban bízok meg nehezen, erről ő nem tehet.
2022. ápr. 26. 13:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezen neked kell dolgozni, ha ő nem ad rá okot. ( Gondolom, nem említetted.)
2022. ápr. 26. 14:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idő után kb mindenképp korai az eljegyzés, pláne ha még ilyen kétségeid is vannak.
2022. ápr. 26. 14:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
nagyon önző vagy! Mondcsak, te soha nem szerettél mást a mostani párod előtt?
2022. ápr. 26. 14:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Az fáj neked, hogy nem epedett érted, miután elküldted, hanem keresett mást. Azért vagy féltékeny a másik nőre, mert igényt tartanál arra az időre is a párod életéből.

De az a helyzet, hogy a döntések következményekkel járnak. Ha elküldesz valakit, akkor rá már nem tarthatsz igényt. Akkor is, ha megbánod hogy elküldted.

2022. ápr. 26. 16:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy év után eljegyzés... Úgy, hogy előtte kivágtad, mint paraszt a taknyát... Meg van az oka a féltékenységednek.
2022. ápr. 26. 20:09
 8/9 anonim ***** válasza:

6-os nagyon jót írt.

Én azzal egészíteném ki, hogy lehet, hogy az van benned, hogy A) bár téged akart, nem volt elég kitartó-bátor-tökös, hogy meg is szerezzen, ezért elment és keresett mást, B) együtt tudott lenni egy olyan nővel, aki "ha nincs ló, jó a szamár is" kategória.

Ezek bizonytalanságra adnak okot.

2022. ápr. 26. 20:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Azóta hogy vagy?
2022. máj. 16. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!