Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen féltékenynek számítok ha kiborulok ha a barátom más nőre esetleg volt barátnőjére gondol, eszébe jut valamiről?
Az ilyen beteges féltékenységet az okozza, hogy önmagad hibájából kifolyólag képtelen vagy megbízni kedvesedben, és ez sajnos meg fogja mérgezni a kapcsolatotokat. Gondold végig, milyen ember vagy te, milyen is a kapcsolatotok, mik azok a dolgok, ami miatt azt gondolod a párodról, hogy "Na ez az, Ő az a férfi, aki mellett le akarom élni az életemet, mert Ő...!". Ugyanezt gondold végig magadról. Vagyis, mik azok a dolgok, amik a párodat a szemedben férfivé teszik, és mik azok a dolgok, amik téged az ő szemében nővé tesznek. Gondold végig, mi miatt van önbizalomhiányod, stb.
Ha úgy érzed, hogy mindez számodra túl nagy falat, keress fel egy pszichológust, és mellette egy párkapcsolati terapeutát is. Utóbbihoz a pároddal együtt menj el.
Én a helyedben pedig mindezt, amit leírtál, elmondanám a kedvesemnek. "Nézd, meg kell beszélnünk valamit. Én úgy érzem, betegesen féltékeny vagyok, félelmet érzek, hogy nem vagyok neked elég jó, hogy nem úgy tekintesz rám, mint arra a nőre, akivel az életed le akarod élni. És ez olyannyira elburjánzott bennem, hogy gyomorgörcs önt el engem, ha megnézel egy másik nőt, még azt is a fejembe vettem, hogy megcsalsz engem." És így tovább...
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!