Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem szól hozzám, levegőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szól hozzám, levegőnek néz, szeretetmegvonás. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Férjemmel fél éve vagyunk házasok, kapcsolat elején több vitánk is volt, amikor még nem éltünk együtt.

Olyankor hazament pár napra , nem keresett pár napig , aztán pár nap elteltével írt nekem, és találkoztunk, beszéltünk……( ezt is elég gáznak tartottam)

Házasságunk óta nem volt köztünk vita… olyan jó volt minden,úgy elvoltunk.

Múlthét pénteken összekaptunk,de nem nagy dolgon. Ilyen bolhából elefánt….én nemis tekintettem fontosnak… most énis fusztráltabb vagyok mert 7 hónapos kismama vagyok ráadásul…

Nem éreztem/érzem magam hibásnak, de másnap mégis oda mentem bocsánatot kérni tőle.!

Hát sokra nem mentem vele ..

ma 6.-dik napja hogy levegőnek néz.

Nem ír, nem hív, haza esik és nemis köszön…. Csak elvan magának.

Tegnap rákérdezett hogy jól vagyok-e ?!

( előző héten rosszul voltam)

De ezzel ennyi is semmi más kommunikáció és semmi érintés.

Engem nagyon megvisel már, főleg hogy kismama is vagyok….így elég sokmindenbe rá vagyok sajnos szorulva de így már kérni sem merek ( segítséget)

elsírom magam minden nap ( nem előtte)

Mit csináljak? Várjak a csodára hátha észbe kap?

Jó de mégis mikor…?!

Vagy ennek itt a vége?

2022. máj. 25. 11:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez tipikus passzív-agresszív viselkedés. Semmit nem fog változni, évek múlva is ezt fogod kapni tőle. Próbálj vele kommunikálni, ha kell, uvoltsd le a fejét, hogy igenis reagáljon valamit, persze a babára és rád vigyázva, nehogy baj legyen. Ha máshogy nem tudod szóra bírni... Nem is értem, hogy tudja ezt csinálni azzal, akit elvileg szeret. Pláne a gyermeke anyjával. 😠
2022. máj. 25. 12:23
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

11. Úgy hogy otthonról ezt kapta útravalónak.

Az a baj hogy ha ő nem akar akkor változni a kérdező semmit nem tehet.

2022. máj. 25. 13:38
 13/18 anonim ***** válasza:
95%

Maradj vele, és válj lelki ronccsá.

Egyébként azt nagyon halkan teszem hozzá, hogy az ilyen ember a gyerekével is pontosan így viselkedik.

2022. máj. 25. 15:18
 14/18 anonim ***** válasza:
95%
Megerősítem amit 13 ír. Anyukám azt csinálta, amit kérdező férje. Emiatt nagyon sokat szorongtam gyerekként, fiatal felnőttként is. A nagymamám, az ő anyukája még rosszabb volt, öngyilkossággal fenyegetőzött konfliktus esetén, meg látványosan nyugtatózta magát.
2022. máj. 25. 15:39
 15/18 anonim ***** válasza:
83%
És eddig nem volt ilyen? Mint mondtad, igen. Ennek ellenére gyereket szülsz neki. Miért? Gondoltad, hogy ezentúl nem lesz ilyen gyerekes? Apám is nyomta/nyomja ezt a passzív-agresszív, érzelmi zsaroló viselkedést. Tönkretette anyámat és bennem is okozott csomó sérülést. Hozzám hetekig azért nem szólt, mert 20 évesen nem tetszett neki a párválasztásom. Normális az ilyen? Ezekre nem lehet hatni, nem fognak változni, főleg, hogy még te mész utána bocsánatot kérni, ezzel validálod a tetteit.
2022. máj. 25. 17:10
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért haragudott meg és kértél bocsánatot? Hogyan lehetséges, hogy fél évig minden tökéletes, egy vita nincs, majd hirtelen idáig fajul a helyzet? Személyiségzavaros a barátod, avagy csak szerinted nem volt baj? Korábban meg tudtátok beszélni a problémákat? Mi változott, miért házasodtatok őssze?
2022. máj. 27. 13:28
 17/18 anonim ***** válasza:
31%

Ilyen emberrel hogy jutott eszedbe összeköltözni? Meg hozzá menni?

A gyerekről nem is beszélek...

Megérdemled

2022. máj. 27. 21:50
 18/18 anonim ***** válasza:
94%
Óvoda ez, nem házasság. Keress normális férfit. Ez nem az. Úgy viselkedik mint egy 5 éves.
2022. máj. 28. 01:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!