Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért? Mit gondoltok?
A párommal szoktunk hülyülni..néha viccesen mondunk olyan dolgokat amelyeket nem gondolunk komolyan. Viszont ő most annyira megsértődött hogy levegőnek néz. Mondtam neki,hogy sajnálom ha megbántottam..Tudomást sem vesz rólam és inkább elfordul és jâtszik egésznap a telefonján. Megvonja teljesen a szeretetét. Átöleltem,puszilgattam erre azt mondja hogy ne b**tassam. Képes napokig tudomást se venni rólam..
Azt vettem észre,hogy vannak durva hangulatingadozásai. Az egyik percben nevetünk megpusziljuk egymást a másik percben meg megy mellettem és rám se néz és nem is szól hozzám akár órákig.Aztán utána meg megint kedves és mintha mi se történt volna..
Nem akarja a problémáinkat sem megbeszélni..Én sem vagyok tökéletes,mondtam azt is,hogy beszéljük meg,hogy mi zavar a másikban..válasz: nem tudom,felesleges megbeszélni. Aztán gyűlik,raktározza és egyszercsak a nyakamba önti a sz**rt és nyilván ezt se lehet megbeszélni mert még ő duzzog..
Szoktam közös programot szervezni,de néha jól esik egy összebújós ,pihenős,filmezős nap itthon. Ő unatkozik,játszik a telefonján.. Kérdeztem tőle,hogy mit csináljunk ? Azt mondta: Nem tudom,mindegy.Azt mondta azért játszik,mert így magával tud lenni.Magába fordul (Heti 2 napot vagyunk együtt)
Bocsánat hogy hosszú lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!