Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, mi lehet erre a megoldás?
Tulajdonképpen mi bajuk van veled? Biztos én vagyok a naiv, de nehezen tudom elképzelni, hogy egy család, vagy pláne egy tulképp kívülálló, korotokbeli csak úgy, mindenféle előzmény nélkül ennyire elutasító. Ahhoz már elég sok kell, hogy valaki bemenjen egy vadidegenhez savazni.
A magam részéről azt gondolom, hogy neked nem kell találkozni senkivel, akivel nem akarsz, a párod meg akkor megy a családjához, amikor óhajt, ezt nem te döntöd el.
Szerintem neked nem kell menned a szüleihez. Menjen a párod, az ő szülei. Ha ennyire nem szeretnek, akkor meglesznek nélküled is.
Egyébként számomra sem derült ki, hogy konkrétan mi a problémájuk veled. Valamit csak mondtak.
Így is elég hosszú lett, nem akartam még jobban kifejteni.A szüleinek nem konkrétan velem volt baja.Hanem hogy nekik meg voltak a terveik, hiteleik, amit a fiukkal akartak kifizetni, be volt osztva, tervezve az élete.Én ezt felborítottam.
A tesó barátja szerint hamar házasodunk össze.Lehet ilyen véleménye, mondja el nekünk, senki nem sértődik meg.De ne a barátnőmnek.A másik pedig, hogy kifejezte rólam negatív véleményét, elég csúnyán.Ez tippre azért lehet, mert a szülőkkel nem tetszett neki a vita, nem mondott semmi konkrétat amúgy, csak találgatok.
1es ex szüleinek például annyi volt velem a bajuk, hogy nem vagyok keresztény és nem vagyok hajlandó templomban esküdni, mert nem vagyok vallásos.
Kész, 1,5 évig ezen ment a hiszti, én voltam a kis pogány, kívülálló, szentségtelen, etc., aztán meguntam. A pasas sem igazán állt ki értem, úgyhogy leléptem inkább.
A nagyanyja képes volt számon kérni apámat, hogy miért nem keresztelt meg babaként, ilyen szépségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!