Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindig szeretetmegvonással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig szeretetmegvonással zsarol. Akkor most miért hív fel, mert láttak egy sráccal?

Figyelt kérdés

mindig zsarolt, hol a szakítással, hol azzal, hogy akár egy hétig fel sem hív, 1 éve azzal, hogy nem mondja, hogy szeret.

nos 1 hete nem hívott, lett volna szerintem ebből több hét is, de egy ismerőse meglátott, hogy átkarolt engem egy srác a boltban (ismerősöm) erre felhív, üzenget, lehord mindennek, azért hív, ír, hogy elmondja hogy gyűlöl és hogy kidob. reagáltam, hogy eddig is ezt kaptam, nem kell mégegyszer elmondania.

nos. tekintve, hogy nem szeretett, nem hívott, ejtett, akkor most mire jó az, hogy kidobás után megint kidob?

2012. jún. 28. 17:09
 1/7 A kérdező kommentje:

ja és hab a tortán, azzal fenyeget, hogy csajozni fog.

amúgy bántanak a szavai, de próbálom nem kimutatni, tekintve, hogy pont ez a célja, hogy fájjon.

de hogy lehet valaki ennyire állat a másikkal?

2012. jún. 28. 17:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd el... Hidd el, lenne olyan férfi, aki nem zsarolna ilyen hülyeséggel, és törődne veled. Ennél tényleg csak jobb lehet... :)
2012. jún. 28. 17:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne is foglalkozz vele,mert ezzel csak neked akar rosszat és ne hagyd magad,ha kell cserélj telefonszámot,ilyenek.Próbáld meg elfelejteni őt és idővel keress olyant aki tényleg szeret és nem bunkózik veled:)
2012. jún. 28. 17:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Mond azt, hogy okés, nekem ebből elegem van, hogy zsarolsz, szia!!! És ne keresd!! Miért vagy ilyen h, hogy ebbe belemész???
2012. jún. 28. 17:23
 5/7 A kérdező kommentje:

pont olyasmiket írok neki, amit az utolsó írt.

amúgy nem tudom elhagyni, mert már nem vagyunk együtt.

ennyi volt 3 év.

csak az a baj, hogy mindenkinek úgy tünteti fel, hogy azért hagyott el, mert egy másik sráccal láttak. közben meg már előtte megalázott, leordított, gyűlölt és kidobott. és most én vagyok a családja, haverjai szemében a szemét nő, ő meg a szegény, rendes srác.

2012. jún. 28. 17:48
 6/7 anonim ***** válasza:
ne bosszankodj,volt is,lesz is még ilyen. Ne félj,nekem is volt ilyen,aztán a sors megadta az elégtételt. Pl találkoztam azzal a lánnyal,akivel megcsalt. csaj rám se mert nézni. illletve a srác nagyon leszegényedett,és egy csúnya barátnője van(előzménye,hogy engem allandóan kritizált a kulsom miatt)
2012. jún. 29. 06:25
 7/7 A kérdező kommentje:

nekem is volt ilyen elégtétel már egyszer.

hogy amikor megcsalt egy srác, utánam lett egy bnője akibe fülig belezúgott,már meg akarta kérni, a csaj meg dobbantott. hetekig ki volt bukva. és akkor tőlem bocsánatot kért az addigiakért amit tőle kaptam. meglepődtem.

de a mostani exemnek nem is tudom mi lenne az elégtétel. mert ha vele lenne szemét egy nő, annál jobban kellene neki. nem is tudom mit képzeljek el, mi jár neki ezek után amit velem tett.

2012. jún. 29. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!