Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyire fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire fontos szempont a társkeresésnél az anyagi szempont és a foglalkozás?

Figyelt kérdés
A személyiség ugye nem a szakmán és a foglalkozáson múlik. Fontos az, hogy kinek mennyi pénze van?
2022. máj. 24. 15:59
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:

Havi 500 2 kisgyerekre+egy felnőtt férfi glutén/laktozerzekenységgel, simán elmegy ennyi! Sőt!

Most rendeltem 3 carton mandulatejet+meg 15 gm lisztet+utifümaghéj+rizsliszteket, egy-két mentes édesség, hopp 60 K huss! Nyilvan ez 2 havi adag...

Mi nagyon szeretjük a gyümölcsöket, zöldségeket, halat az is magyon sokba kerül!

"De belegondoltam, hogy egy ilyen betegséggel élő postás, műszerész, tanár, ápoló mit eszik?"

- Igen, kb hetente egyszer mondja a férjem, hogy dejó, hogyIT.snak mentem "

2022. máj. 25. 20:27
 42/56 anonim ***** válasza:
100%

41! én fenemód hitetlenkedve olvasok ilyen irgalmatlan nagy összegeket, szerintem borzalmasan pocsékoltok, de borzalmasan!

Én, aki diabeteses vagyok, tehát én sem ehetek össze-vissza akármit én így max. 100-110 ezerből kijövök kaja ügyileg, és ebbe több olyan luxus is van, amiről lemondhatnék. pl. cukormentes kólák, most is vettem egy 2.5 literes Pepsi Max-ot 499Ft-ért, pedig az tényleg luxus. Keresek úgy 450-et egy hónapban amúgy, csak alapelvem, hogy nem takarékoskodom. Rezsivel ezzel-azzal ilyen havi 180-200 elég szokott lenni mindig, a maradékot meg be szoktam fektetni. Szóval nekem nagyon furcsa, hogy ennyire sokat költötök.

2022. máj. 25. 20:36
 43/56 anonim ***** válasza:
*alapelvem, hogy takarékoskodom!
2022. máj. 25. 20:37
 44/56 anonim ***** válasza:

Én IR.es vagyok, szóval nekem kell a teljes kiorlesu liszt, ha te cukorbeteg vagy, tisztaban vagy az árakkal! Nagyjábol ugyanaz az étrendünk, de ez csepp a tengerben, ha olyannal élsz, aki glutén/laktózérzékeny! Kenyeret én sutom, de egy Mix b liszt 1639 HUF a naturtekan jelenleg! (A kg.os!) Ma a borsólevesbe galuskának fél kg ment,

Kenyernek meg 1kg! És lett belőle egy buci kenyér, ami 2 napra elég kb! Nagyon figyelek rá, hogy ne dobjak ki kaját!!! Egyáltalán nem pocsékolunk! De a gyümölcs, a zöldség, nagyon horrorárban van! Elképesztő módon! Hal szintén, ezt is inkább rendelem, mert úgy olcsóbb. Nagytételben, megy be a fagyasztóba! Most pl. leapadt a készlet, szinte teljesen elfogyott, így rendeltem sokat! 80 ezer huss. (Ez kb 3 havi adag)

Mi 4en vagyunk, a 10 éves kisfiamat inkább ruházom, mint etetem, 😁kis haspók, - a kislányom is tud enni...főleg a húst hússal! Az iskolába is kell nekik csomagolni, mert a menza ehetetlen sokszor! Hidd el, hogy nem sok az az 500, átlag ennyire jön ki - mosopor stb. ezek is baromi drágák! De hangsulyozom, mi nagyon szeretjük a zöldségeket, általában az visz el sokat! Én is megveszem a gyümölcsleveket, egy hónapra kb 30 ezer! Asványvíz detto k*rva sokba kerül.

2022. máj. 25. 21:10
 45/56 anonim ***** válasza:

Nem akartam írni, de ha már így boncolgatjuk, én is kiszámoltam mennyit költöttünk bevàsárlásra a múlt hônapban. 200 ezer alatt voltunk 2 főre ápr. 20 óta, úgy, hogy ebben volt egy késkészlet (5000-8000?), egy kerti kisláda (23 ezer), 10 ezerért dobozok, virágmag, virágföld és szegélyléc (2000 forintos), ami amúgy nem a normál bevásárlás része, csak nemrég költöztünk + egy éttermet is ideszámoltam meg egy sörözést.

És én is heti 1-2x lazacot ettem (a férjem nem), meg amùgy glutén és tejmentes (nem laktózmentes!) és szójamentes diétán vagyok (ami cink, mert egy joghurt, ha nincs akció, akkor most épp 400 forint).

Az éttermezés persze nagyon megdobja a kiadásokat, szóval el tudom képzelni, hogy ennyi, csak akartam jelezni, hogy amit te nagyvonalúan a minimumnak titulálsz, abban már van, ami másnak nem az.

És mi is 1.4M-et keresünk, szóval nem azért költünk ennyit, mert nem tehetjük meg, hogy többet fizetünk, de az is igaz, hogy igyekszünk környezettudatosan élni és pl. ennivalót ritkán (havi 1-2 alkalommal valami maradékot) dobunk ki, mindig visszük a saját zacskónkat stb. Viszont emiatt ebben vannak olyan tételek, hogy a zöldségeket meg gyakran nem az ALDI-ban vesszük, hanem a zöldségesnél, ami drágább.

2022. máj. 25. 21:11
 46/56 anonim ***** válasza:

45

Van nálatok bármilyen ételintolerancia? Csak mert ezt így baromira nem lehet ám hasonlotani! Ha nem lenne, 2 gyerekkel, 300-350ből meglennénk az 500 helyett

2022. máj. 25. 21:14
 47/56 anonim ***** válasza:

45-s vagyok, most olvastam a 44-es hozzászólót.

Mi legfeljebb vendégségre veszünk gyümölcslevet (anyum orvosként sose szerette, ha cukrosat ittunk, aztán felnőve is megmaradt) és egy vízszűrőn gondolkodok, de tuti nem veszünk ásványvizet, a műanyaghulladék miatt :) Szóval ezek szerintem megdobhatják tényleg rendesen :).

2022. máj. 25. 21:16
 48/56 anonim ***** válasza:
#46 Írtam, hogy glutén, tej, szója intolerancia van. :)
2022. máj. 25. 21:16
 49/56 anonim ***** válasza:

48

Tényleg írtad! 😊Bocsi! Mi 4en vsgyunk, szóval vedd bele azt is, hogy van egy feneketlen gyomru kisfiam!

47

Nem iszunk "cukrosat", csak 100%ost.

Ezt is úgy rendelem, mert a boltban, pofátlan modon, lassan 1000HUF a hohesC! Az asványvíz szokott még kb 20-25 lenni! Télen a húslevesezéskor még több!

2022. máj. 25. 21:22
 50/56 anonim ***** válasza:

#47 Bocsi nem menőzésből írtam csak magyarázatnak :) Tényleg csak azt akartam megerősìteni, amit korábban írtam, mindenkinek más a minimum, bennem a gyerekkorom miatt fel sem merül, hogy kéne :)

De amúgy nálam egészségtelenebbül kevesen élnek, annyi mindent hagytam ki az étrendemből XD Meg addig könnyű, amíg nincs gyerek, 3-4 embernél a maradék kérdés is mindig nehezebb, kell a csoki, tényleg kényelmesebb több ételrendelés stb. :) Ha van rá pénz nyilván osztódik, ahol nincs ott meg nagyobb fogösszeszorítások vannak a hisztiző gyereken :)

2022. máj. 25. 21:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!