Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire fontos szempont a társkeresésnél az anyagi szempont és a foglalkozás?
9
Én is csak ennyit várok el, ez nem luxus! Ez átlag! De sok pasi erre sem képes! Én sem keresek jól, (netto 450) de azért amikor, ennél jóval kevesebbet keres a pasi, az nem rámnézve kínos
Fontos.
Nem milliókat várok, de pl. legyen valami végzettsége (nekem mindegy hogy szakma vagy diploma), és keressen valahol átlagbér környékén legalább. (Én fölötte keresek, nyilván nem gond ha kicsit kevesebb a bevétele a másiknak, de ne ilyen közfoglalkoztatotti béren nyomorogjon azért..)
Egyébként a túl nagy bevétel se szimpi, leginkább ilyen 200-800 nettó között ideális, alatta vagy fölötte már túl nagy különbség lenne, nem akarok egy milliárdos után loholni csóróként. :D
21 évesen nem tartom fontosnak. Annyi, hogy mindketten ki tudjunk diákosan jönni hónap végén.
A foglalkozás szintén. Vonzó, ha valaki azt csinálja, amit szeretne, azonban a saját bőrömön tapasztalom az évközi diákmunkával, hogy ez nagyon nagy luxus tud lenni.
"A személyiség ugye nem a szakmán és a foglalkozáson múlik"
De, azon is múlik. Illetve a személyiségen a szakma tanulás, foglalkozás.
Anyagi szempontom csak annyi, hogy bírjon egyedül is a saját álmaival, foglalkozása mindegy, de diplomás ne legyen.
F.
"A személyiség ugye nem a szakmán és a foglalkozáson múlik."
Abszolút látok összefüggést a kettő között. Nekem pl. volt egy pasim, még friss kapcsolat, aki munkahelyet váltott, portás lett belőle és elmesélte nekem, hogy ez milyen jó munkahely, mert igaz nem kap annyit, mint az előző helyen, de itt egész nap nem kell csinálni semmit.
Szakítottam is vele, mert én pont az ellenkezője vagyok.
Szóval de, hogy ki milyen munkát végez, az nagyon is függ a személyiségétől.
Attól, hogy a #17-es kifogott ilyeneket az nem jelenti azt, hogy ez másoknál is így van.
Kb. hasonló a helyzet nálam is mint a #19-nél.
A volt barátom főiskolát végzett, perfekt angol, még is 240 ért dolgozik egy kis cégnél mert helyben van, nem kell utazni és a munka sem igényel nagy tudást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!