Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire fontos szempont a társkeresésnél az anyagi szempont és a foglalkozás?
Ha komolyra fordul a dolog , összeköltözésre kerülne a sor akkor igen.
De még egy ismerősöm és én sem, kezdtem úgy az ismerkedést és a randit sem, hogy na akkor te mennyit keresel?
Semmi köze hozzá senkinek.
sokszor még férj-feleség sem tudja pontosan mennyit keres a másik.
Én pl. napi 7 órát dolgozok egy irodában viszonylag kényelmes a munkám nem szakadok meg, és kapok közel 270 nettót, egy jóbarátom festőként dolgozik elég jó híre van havi 4-5-600 e Ft-ot keres.
Még azt sem tudom mondani, hogy az ember munkájából lehetne kiindulni, hogy mennyit keres.
Valakinek fontos a pénz, valakinek nem.
Személy szerint én nem igazán jönnék össze olyan nővel akinek fontos a pénz, mert számomra se az, hiába van nem is kevés.
Szeressük egymást azért akik vagyunk, nem azért amink van :)
Attól függ ki mire vágyik...
Ami a legfontosabb:
- gond nélkül kifizetni a rezsit
- gond nélkül bevásárolni a boltban
- ha kell tudjunk venni egy ú j hűtőt vagy tv-t ha elromlik
- ha kell tudjunk venni ruhát és cipőt.
----> ezek a legfontosabbak , hogy erre mindig legyen pénz.
- ezen felül jól jön ha legalább évente 1x el tudunk menni külföldre nyaralni (nem egy Maldív szigetekre gondolok)
- és el tudunk menni szórakozni , kikapcsolódni
- és azért nem árt ha egy autót is fent tudunk tartani (itt sem egy 20 milliós autóról beszélek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!