Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen viszonyban vagytok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen viszonyban vagytok az exférjetek új párjával?

Figyelt kérdés
Már több mint két éve együtt vannak, de nem örülök neki, mivel van két közös gyerekünk az exférjemmel. Azt hittem, hogy valaha még újrakezdhetjük, bár így nyítan sosem mondtam neki, ő pedig sosem közeledett, de ez fáj. A gyerekekkel nem akartam, hogy találkozzon az új asszony, de ez csak ideig-óráig működött. Sokszor hallgattam, hogy milyen kedves az új asszony, játszik velük, jól érzik ott magukat, jókat kirándultak, de én ezt nem tudom elviselni. Muszáj voltam sajnáltatni magam a gyerekeimnek, hogy nekem csak ők vannak, ne akarjanak már itt hagyni. Szerettek oda járni, de én ezt nem bírom elviselni, hogy az új asszony próbálna belebújni az anya szerepbe és inkább ott vannak szívesebben mint velem, az anyjukkal, így sajnos muszáj voltam kitalálni dolgokat, hazudok a gyerekeknek az új asszonyról, hogy gonosz és miatta vagyunk apuval külön. Ezt minden nap elmondom, így szerencsére nem is akarnak már menni. Meddig csinálhatom ezt így? Utálni fognak a lányaim ha rájönnek hazudtam? Nem szeretném, hogy az új asszonyt tekintsék anyának. Párkapcsolatom nincs, így nálam nem látnak család mintát.

2022. máj. 24. 14:42
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
71%
Én remélem, hogy kamu. Persze, hogy megutálnak, az lenne a csoda, ha egy ilyen szörnyeteget nem utálna valaki. A férjednek volt lehetősége megszabadulni tőled, remélem, hamarosan a gyerekeknek is lesz. Szépen az apjukhoz költöznek, és többé feléd se néznek. Egyébként tudod, hogy van olyan személyiségzavar, amihez tökéletesen meg lehet ágyazni az ilyen anyai viselkedéssel a gyereknél? Pl.borderline szindróma. Gratulálok, te aztán anya vagy. Azt se érdemled meg, hogy a gyerekeid leköpjenek.
2022. máj. 24. 21:27
 42/50 anonim ***** válasza:
85%

Elvált szülők gyerekeként félig meddig meg tudlak érteni.

De a gyerekeid nem fognak csak úgy egy idegen nő miatt elhagyni.

Kivéve, ha teszel érte. Inkább próbálj meg összebarátkozni az új nőjével.

De komolyan, jobb ötletem nincs.

2022. máj. 25. 01:03
 43/50 FoxtrotLidérc ***** válasza:
79%
42: Vagy ha összebarátkozni nem is, de egy nagyon alap normális viszonyt kiépíteni, hiszen nem gondolom, hogy közvetlenül ártott volna a kérdezőnek. :)))
2022. máj. 25. 04:07
 44/50 anonim ***** válasza:
72%

Ha szereted a gyerekeidet, és szeretnéd, hogy később is jó legyen velük a kapcsolatod, akkor ezt most azonnal abbahagyod.

Az ilyen szülővel eleg gyakran meg szoktak szakítani a kapcsolatot a gyerekei. Rá fognak jönni, hogy hazudsz és rajtuk akarsz csüggeni. Rá fog menni a kapcsolatotok.

Azért jobb fej a volt férjed párja, mert nem egy besavanyodott, keserű alak, mint te. Te csak a sérelmeiden rágódsz, rinyálsz, erzelmileg zsarolsz és hazudozol. A volt ferjed parja nyilván egyszerűen csak kedves velük. Így leírva is sokkal jobb fejnek tűnik.

Amúgy szerintem is csak provokáció, de ezt le kellett írnom.

2022. máj. 25. 07:23
 45/50 anonim ***** válasza:
79%
Az a bajod, hogy az egód, önérzeted sérült.Ha előbb lett volna új párod, és normális tátsad,normális szexulális életed, semmi bajod nem lenne.Ezt vetíted ki rájuk és csak irigy Vagy.Magadra matadtál, de ezt csak rajtad múlik, hogy ne így legyen.Az ember életében nem csak egy lapcsolat van( ha házasság, ha nem ).
2022. máj. 25. 12:12
 46/50 anonim válasza:
83%
Nálunk is hasonló a helyzet… az exfeleség nem bírja elfogadni, hogy a volt férje már továbblépett. Náluk egy kisfiú van, 10 éves. Évek óta külön vannak, mióta pedig megjelentem én a párom életében és ezt megtudta, azóta 180 fokos fordulat. Nem engedi a gyereket, telebeszéli a fejét, a gyerek nem akar jönni, nincs kedve, beteg, beverte a térdét stb. Engem szapul leginkább a gyereknek de az édesapja ellen is hangolja, mivel a gyerek már többször elmondja, hogy nem akar hozzánk jönni, nem szeretne itt aludni nálunk, de a miért kérdésre viszont nem tud ésszerű magyarázatot adni. Szóval gratulálok neked, ugyanazt műveled a gyerekkel mint párom exfelesége az övékével! A gyerek viszont már korábban rengeteget panaszkodott az anyjára, leginkább azt mondogatta, hogy fél tőle, mert otthon kikap ha bármit mesél arról, hogy nálunk milyen jól érezte magát. Szóval szánalmas vagy! Jó úton haladsz, hogy tönkre tedd a gyereked életét! Párkapcsolatod se nagyon lesz ha megtudják a férfiak mit művelsz! Sírva menekülnek majd ők is, mint ahogy a gyereked fog majd x év múlva!
2022. máj. 25. 12:44
 47/50 anonim ***** válasza:
75%

Nálunk dettó mint 46.

Annyi különbséggel, hogy apuka elment a gyámügyre, hogy pótoltatni szeretné az ilyen-olyan indokokkal elmaradt láthatásokat. Behívták anyukát, volt dorgálás, hogy ez nem így működik... azóta eltelt még 1-2 év,kislány nagyobb lett, összepakolt és eljött hozzánk. Végül anyja nem hagyta annyiban a bíróságon és heti váltott elhelyezés lett. De minden esetre elidegeníteni nem tudta az apjától, pedig nagyon rajta volt, főleg miután én képbe kerültem, akit a nagylánya és az ovis kisfia előtt is per pesti qrva meg mint "a retkes" emleget - nem miattam költözött el apuka, már egyedül élt mire megismerkedtünk.

Vannak ilyan típusú hölgyek. Sz@r életük lehet. Úgy, hogy neki apuka elköltözése után kb 4 héttel már ott lakott új hapsija. Mégse nyugszik.

2022. máj. 25. 15:10
 48/50 anonim ***** válasza:
89%
Nálunk is ugyanez megy. Csak itt én vagyok a férfi, akit megcsalt a feleség. 1 évvel a válás után megismerkedtem a mostani feleségemmel, onnantól egészpályás letámadás van. Ő közben együtt él a szeretőjével, úgy adta be a gyerekeknek, hogy olcsóbb így az albérlet. A kisebbiket (14) már pszichológushoz járatom, mert nagyon megzuhant és kezelhetetlen lett, a nagyobbik (16) most vallotta be, hogy totál meg van zuhanva és ő is szívesen járna. Persze az anyjuk nem ezt nem akarja fizetni. Ő csak nyomja a süket szövegét, hogy az új párom egy k*rva. Nem ő, hanem az új párom, aki tanár egy iskolában és tini gyerekekkel foglalkozik. Leállítani nem tudom, pedig többször szóltam már, hogy fejezze be. Már 4 éve megy ez. Én tudom, hogy milyen egy toxikus környezet, idővel a gyerekek is rájönnek.
2022. máj. 27. 16:46
 49/50 anonim ***** válasza:
90%
ez szemétség. a gyerekeiddel szemben. menj pszichológushoz
2022. máj. 27. 17:01
 50/50 anonim ***** válasza:
86%
#48 majdnem ugyanez van nálunk is. A páromat az exneje csalta, és miután ő ezért elvált, még ő a szemét, na meg persze én, a ribi, mert a gyerek velünk lakik és nem akar az anyjával. Itt is járt a gyerek pszichológushoz az anyja viselkedése miatt.
2022. máj. 27. 17:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!