Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen viszonyban vagytok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen viszonyban vagytok az exférjetek új párjával?

Figyelt kérdés
Már több mint két éve együtt vannak, de nem örülök neki, mivel van két közös gyerekünk az exférjemmel. Azt hittem, hogy valaha még újrakezdhetjük, bár így nyítan sosem mondtam neki, ő pedig sosem közeledett, de ez fáj. A gyerekekkel nem akartam, hogy találkozzon az új asszony, de ez csak ideig-óráig működött. Sokszor hallgattam, hogy milyen kedves az új asszony, játszik velük, jól érzik ott magukat, jókat kirándultak, de én ezt nem tudom elviselni. Muszáj voltam sajnáltatni magam a gyerekeimnek, hogy nekem csak ők vannak, ne akarjanak már itt hagyni. Szerettek oda járni, de én ezt nem bírom elviselni, hogy az új asszony próbálna belebújni az anya szerepbe és inkább ott vannak szívesebben mint velem, az anyjukkal, így sajnos muszáj voltam kitalálni dolgokat, hazudok a gyerekeknek az új asszonyról, hogy gonosz és miatta vagyunk apuval külön. Ezt minden nap elmondom, így szerencsére nem is akarnak már menni. Meddig csinálhatom ezt így? Utálni fognak a lányaim ha rájönnek hazudtam? Nem szeretném, hogy az új asszonyt tekintsék anyának. Párkapcsolatom nincs, így nálam nem látnak család mintát.

2022. máj. 24. 14:42
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%

Voltam. Én azt reméltem hogy leszáll rolam hogy van új nője és békén hagy, meg azt is reméltem hogy ha velük vannak a gyerekek legalább a nő jobban figyel a fiamra ha mar az apja képtelen, de sajnos nekem ez lezt csalódaa. Ugyanolyan trehány mint ex, szóval zsak a foltját

..a gyerekeim 1x voltak vele (a nővel) de utálták alapból pont mert ugyanolyan sóher es trehany mint az apjuk...szóval annak kéne örülnöd, hogy jól elvannak a gyerekeid neled meg lenne egy kis életed!

2022. máj. 24. 17:41
 32/50 anonim ***** válasza:
88%
Igen, utálni fognak, sőt akár egy életre megnyomoríthatod őket azzal, hogy a kicsinyes bosszúd miatt eltávolítod őket az apjuktól. A normális lelki fejlődésükhöz egy kiegyensúlyozott apa kell, aki megvan, és egy ugyanilyen anya, aki nincs, mert elveszett az önsajnálatban. Egy megkeseredett, gyűlölködő anya mellett kénytelenek a kapcsolati mintáikat kialakítani. Nem tudom, hogy mennyi idősek, de a gyerekek nem hülyék, előbb-utóbb rájönnek, hogy mit csinálsz, és hidd el, nem fogják megköszönni.
2022. máj. 24. 17:45
 33/50 anonim ***** válasza:
67%
Ekkora ordas kamura hogy tudtok ugrani?
2022. máj. 24. 17:50
 34/50 anonim ***** válasza:
65%
33-as Azért, mert sajnos van ilyen.
2022. máj. 24. 17:59
 35/50 anonim ***** válasza:
85%
33as, nem biztos, hogy kamu. Nem vagyok idős, de már most láttam olyanokat, amiket ha csak mesélnek, lehet azt mondom hogy nem igaz.
2022. máj. 24. 18:34
 36/50 anonim ***** válasza:
81%
Elég kamu.
2022. máj. 24. 18:51
 37/50 anonim ***** válasza:
93%
Valahogy a megfogalmazás miatt nekem is kamunak tűnik. Annyira direkt provokatívnak tűnik a kérdés...
2022. máj. 24. 18:51
 38/50 A kérdező kommentje:
Akik szerint kamu, azok képzeljék bele magukat a helyzetembe! Ha a gyerekek is az apjukhoz fognak inkább menni, én itt maradok magamnak, ezt nyilván nem szeretném!
2022. máj. 24. 19:17
 39/50 anonim ***** válasza:
87%

Egyáltalán nem életszerű, hogy ezt bárki így tisztán átgondolva le tudja írni, de nem képes feldolgozni a válást.

Másrészt az elvált nők 99.99%-a nem azért tesz keresztbe az új párnak, mert az exét akarja vissza, hanem egyszerűen mert utálja, és ki akar bni vele. Valamiért csak elváltak...

Apropó: erről egy szót se írtál, pedig nagyon fontos eleme a teljes képnek. Főleg, ha a nő nem is akar válni.

Egy egyedülálló anya pedig nem fél attól, hogy egyedül legyen. Aki ilyen, az ráakaszkodik az első pasira, aztán inkább kínlódik egy szr kapcsolattal. De jellemzőbb, hogy minden láthatást ajándeknak él meg, amikor kicsit kikerül a 0-24 anyaság mókuskerékből, és van énideje.

Ami pedig abszolút lebuktat: majdnem végig csak "gyerekek", semmi bővebb leírás, hogy hány évesek, fiúk, lányok, milyenek, hogy viselik a helyzetet. Pedig elvileg ők töltik ki az egész életed, ugyebár...

Szóval ez most átlátszó lett.

Legközelebb szedd össze magad jobban.

2022. máj. 24. 20:42
 40/50 A kérdező kommentje:
Te pedig legközelebb olvasd el figyelmesen a kérdést és a hozzászólásokat! Említettem, hogy lányok! Az életkorukat pedig nem véletlenül hagytam ki!
2022. máj. 24. 21:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!