Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen viszonyban vagytok az exférjetek új párjával?
Voltam. Én azt reméltem hogy leszáll rolam hogy van új nője és békén hagy, meg azt is reméltem hogy ha velük vannak a gyerekek legalább a nő jobban figyel a fiamra ha mar az apja képtelen, de sajnos nekem ez lezt csalódaa. Ugyanolyan trehány mint ex, szóval zsak a foltját
..a gyerekeim 1x voltak vele (a nővel) de utálták alapból pont mert ugyanolyan sóher es trehany mint az apjuk...szóval annak kéne örülnöd, hogy jól elvannak a gyerekeid neled meg lenne egy kis életed!
Egyáltalán nem életszerű, hogy ezt bárki így tisztán átgondolva le tudja írni, de nem képes feldolgozni a válást.
Másrészt az elvált nők 99.99%-a nem azért tesz keresztbe az új párnak, mert az exét akarja vissza, hanem egyszerűen mert utálja, és ki akar bni vele. Valamiért csak elváltak...
Apropó: erről egy szót se írtál, pedig nagyon fontos eleme a teljes képnek. Főleg, ha a nő nem is akar válni.
Egy egyedülálló anya pedig nem fél attól, hogy egyedül legyen. Aki ilyen, az ráakaszkodik az első pasira, aztán inkább kínlódik egy szr kapcsolattal. De jellemzőbb, hogy minden láthatást ajándeknak él meg, amikor kicsit kikerül a 0-24 anyaság mókuskerékből, és van énideje.
Ami pedig abszolút lebuktat: majdnem végig csak "gyerekek", semmi bővebb leírás, hogy hány évesek, fiúk, lányok, milyenek, hogy viselik a helyzetet. Pedig elvileg ők töltik ki az egész életed, ugyebár...
Szóval ez most átlátszó lett.
Legközelebb szedd össze magad jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!