Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen viszonyban vagytok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen viszonyban vagytok az exférjetek új párjával?

Figyelt kérdés
Már több mint két éve együtt vannak, de nem örülök neki, mivel van két közös gyerekünk az exférjemmel. Azt hittem, hogy valaha még újrakezdhetjük, bár így nyítan sosem mondtam neki, ő pedig sosem közeledett, de ez fáj. A gyerekekkel nem akartam, hogy találkozzon az új asszony, de ez csak ideig-óráig működött. Sokszor hallgattam, hogy milyen kedves az új asszony, játszik velük, jól érzik ott magukat, jókat kirándultak, de én ezt nem tudom elviselni. Muszáj voltam sajnáltatni magam a gyerekeimnek, hogy nekem csak ők vannak, ne akarjanak már itt hagyni. Szerettek oda járni, de én ezt nem bírom elviselni, hogy az új asszony próbálna belebújni az anya szerepbe és inkább ott vannak szívesebben mint velem, az anyjukkal, így sajnos muszáj voltam kitalálni dolgokat, hazudok a gyerekeknek az új asszonyról, hogy gonosz és miatta vagyunk apuval külön. Ezt minden nap elmondom, így szerencsére nem is akarnak már menni. Meddig csinálhatom ezt így? Utálni fognak a lányaim ha rájönnek hazudtam? Nem szeretném, hogy az új asszonyt tekintsék anyának. Párkapcsolatom nincs, így nálam nem látnak család mintát.

2022. máj. 24. 14:42
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
100%

Én uszított gyerek voltam. Felnőttem, és igen, meglehetősen rühelltem miatta az uszító szülőt. Az utolsó éveiben már nem is beszéltem vele.

Vigyázz, mit csinálsz, mert az érzelmi zsarolásnak mindig megvan a böjtje.

2022. máj. 24. 14:57
 12/50 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj , nekem anyám volt ilyen , tehát gyerekként tudok reagálni. Anyánk mindig uszított apánk ellen , pedig anyánk csalta meg apánkat. Ne vegyük fel a telefont ha hív , ne beszéljünk vele stb... Mivel normális nevelést kaptunk így nem utáltuk meg , a család az fontos , amúgy is felnevelt azért minket 10-12 évet. Jelenleg már alig tartjuk vele a kapcsolatot , de csak azért mert folyamatosan rajtunk akar élősködni , ő az életét nem intézi egyáltalán , elvárja hogy mi intézzük helyette , ha nem intézük zsarol érzelmileg. Ha csak ennyi a bűnöd hogy az exed párját uszítod a gyerekek ellen , az is gáz de az talán még nem a világ vége, de azért remélem látod , hogy ez nem egy olyan dolog amit hosszútávon üzemeltethetsz.

Megéri uszítani a gyerekeket? Azok a gyerekek sose jönnek rá , majd talán 20 évesen , amikor már nem ezen fognak fennakadni. Megérni megéri , ha lelkiismereteddel el tudsz számolni.

23f

2022. máj. 24. 14:58
 13/50 A kérdező kommentje:
És viseljem el, hogy akár még jobban fogják szeretni az új asszonyt mint engem? És ha lesz közös gyerekük is?
2022. máj. 24. 14:59
 14/50 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs, de ha jó anya vagy, a gyerekeid SOHA nem fogják jobban szeretni a mostohát, mint téged. Ha meg rossz anya vagy, meg így viselkedsz, akkor magadra vess, mert új nő nélkül is megutálhatnak.
2022. máj. 24. 15:01
 15/50 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, csak trollkodsz.

Inkább örülj, hogy foglalkozik a gyerekekkel, és ha nem akarsz a gyerekeidnek traumát okozni, akkor eszedbe ne jusson rosszat mondani az új nőre.

2022. máj. 24. 15:03
 16/50 anonim ***** válasza:
100%

"És ha lesz közös gyerekük is?"

Az könnyen meglehet.

Miért szeretnék jobban az új asszonyt. Te maradsz az anyjuk.

Bár ha állandóan uszítod őket, akkor lehet, hogy megutálnak.

2022. máj. 24. 15:05
 17/50 A kérdező kommentje:
Miért trollkodnék? A gyerekek még azt is a fejemhez vágták, hogy sokkal jobb fej az új asszony mint én. Ti mit éreznétek? Tényleg csak én érzem ezt traumának?
2022. máj. 24. 15:06
 18/50 anonim ***** válasza:
81%

Saját magad nézed, senki mást. Nem csoda, hogy elváltak Tőled. Miért kellene rossz házasságban együtt maradni, ennyi idő után túl kellene lépned, nem uszítani. Ha érzelmileg el tudnád engedni a férjed (bár szerintem nem érzelmeid vannak felé, csak az egód, hogy nem minden úgy történt ahogy te szereted volna).

Ha a gyerekek jobban húznak oda az a Te hibád, semi esetre sem az exed új párjának.

2022. máj. 24. 15:06
 19/50 anonim ***** válasza:
100%

"A gyerekek még azt is a fejemhez vágták, hogy sokkal jobb fej az új asszony mint én."

GOndolkozz el azon, hogy miért.

Nyilván ő lehet megengedőbb, mint te, mert nem ő felel értük, nem ő neveli őket, és egy kamasz vagy kisebb gyereknek ez imponálhat, de akkor sem fog az új nő a helyedbe lépni, mint anya. Persze ha nem b.szod el teljesen a dolgokat.

2022. máj. 24. 15:08
 20/50 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekek nem hulyek. Tudjak, hogy nincs rendben minden, ugy egy kulon stresszfaktort viszel az eletukbe. Kesobb meg is ertik, hogy csunyan visszaeltel azzal, hogy te vagy az anyjuk es olyanra vetted ra oket, amit ok nem akartak. Az a szuloi minta, amit te kepviselsz, attol fognak a leggyorsabban megszabadulni. Mert toxikus. Ez pedig azzal jar, hogy a leheto legritkabban akarnak veled szemtol szemben allni. A megvetes nem neked szol, hanem a viselkedesednek. Legy felnott es viselkedj is ugy.
2022. máj. 24. 15:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!