Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom sakkban tart a gyerekkér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom sakkban tart a gyerekkérdéssel, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A legfontosabb: ne írjátok azt, hogy szakítsunk, ha ezt gondoljátok, akkor komment nélkül lépjetek tovább.

Kezdetek óta tudja, hogy a legnagyobb rémálmom az, hogy terhes leszek és lesz egy gyerekem. Ő kitalálta, hogy mennyire jó lenne, ha lenne nekünk is, miután látja, hogy a barátainak sorra születnek a gyerekeik. Már ott tartunk, hogy viccesen megjegyezte, hogy eldugja előlem a fogamzásgátló tablettámat. Megmondtam neki, hogy a helyzet változatlan, nincs az a szituáció, hogy én valaha is gyereket neveljek. Jelenleg építkezünk, végre lesz saját lakásunk, elég stresszes ez az időszak így is, ne tetézze még ilyenekkel is.

2022. máj. 24. 12:20
 41/95 anonim ***** válasza:
81%
Na jó, tuti kamu a kérdésed és nem is nő vagy.
2022. máj. 24. 13:05
 42/95 anonim ***** válasza:
95%

34-es Ez korrekt. Viszont a kérdezőnek egy dolga van, azt mondani, hogy ha akarsz, akkor nem tőlem, dönts, és ha a gyerek valóban fontos neki, akkor szakítani lehet és kell is akár építkezés közben is.

Mindketten abban a korban vannak, amikor simán találhatnak olyan párt, aki hasonlóan gondolkozik.

2022. máj. 24. 13:07
 43/95 anonim ***** válasza:
68%

"Gondolj bele 18 évesen már 60 éves lenne"

És akkor mi van?

"a gyereknek is tök ciki lenne"

Frászt lenne ciki.

Ez csak egy kamu-érv, amit kitaláltál, hogy visszavághass (?) neki.

Voltam én is fiatal. Nem is olyan rég. A legtöbb haver, ismerős nem is ismerte apámat, meg én sem az övőiket. De egyébként sem voltunk azzal elfoglalva, hogy kinek kije hány éves.

Egy 60 éves pedig még nem vénember. Van munkatársam, aki 45 évesen lett apa. Most 55. Jobb formában van, mint sok harmincas. A gyerekeivel pedig imádják egymást. Azt tekintve pedig nagyon nagy különbségek vannak, hogy ki meddig él. Egyik egykori tanárom már bőven túlvan a 90-en, és bár már nehezebben mozdul ki, de még mindig aktív, tevékeny életet él. Persze, ellenpélda is van: haverom apját 45 éves korában ütötte el egy autó. Nem tudhatjuk előre, milyen lesz az életünk, és hogy mennyi idő adatik meg. Erre alapozni egy döntést meg minimum butaság.

Ráadásul azt remélem tudod, hogy ezzel a "párodat" is komolyan becsmérled.

"nagyon szeretjük egymást, nem tudnánk egymás nélkül élni"

Igen, látom. Én is, akit imádok, azt nyilvánosan ki szoktam beszélni a kora, vagy akármilyen más személyes adata kapcsán.

"Nem fogom lecserélni a jól bevált tablettámat egy kockázatos módszerre"

Mert a tabletta 100%-os védelmet nyújt. Jaj, ne már... :-)

De nézzük a tényeket!

Persze, tudom, te előre eldöntötted, hogy milyen válaszokat fogadsz el, de tudod, ez nem az az oldal.

A tények azok, hogy egy alapvető kérdésben nem tudtok dűlőre jutni. Igen, lehet, hogy ő idő közben gondolta meg magát. Neki is joga van ehhez. Van, hogy évek után derül csak ki, hogy valami nem úgy működik, mint kéne. Lehet persze ideig-óráig így húzni, de ennek vagy az lesz az eredménye, hogy egyikőtök mégis csak szakít, vagy az, hogy egyikőtök eléggé boldogtalan lesz. Mert most még lehet lépni. Amikor már 65 lesz, akkor már nehezen fog menni.

Lehet, hogy most nagy a szerelem, de majd amikor sorra látja az ismerőseit, ahogy a gyermekeiket nevelik, és ahogy azok a gyermekek óvodások, iskolások, majd fiatal felnőttek lesznek... nos, egész biztos, hogy nem lesz boldog. És ő is be fogja látni, hogy nem fog tőled gyermeke születni. Hidd el, akkorra nem lesz olyan fene nagy ez a szerelem. Hiszen ez egy olyan probléma, ami folyamatosan jelen lesz.

2022. máj. 24. 13:11
 44/95 anonim ***** válasza:
83%
Te egyébként vele is ilyen marakodó hárpia vagy, vagy csak itt jön elő ez az éned?
2022. máj. 24. 13:13
 45/95 A kérdező kommentje:
Álmaink lakása, amire én 18 éves korom óta spórolok, rengeteg pénzem benne van, ahogy neki is. Mindent úgy alakítunk ki, ahogy nekünk tetszik, olyan helyen van, ami szuper közlekedés szempontjából. Nem tudnának annyit fizetni érte, hogy eladjuk.
 46/95 anonim ***** válasza:
90%
Itt valami más probléma van. El kellene menned egy orvoshoz.
 47/95 anonim ***** válasza:
100%
Szóval a lakással tart sakkban nem a gyerekkel ! Ha a lakás nem lenne , már rég ott hagytad volna! Nah ennyit a nagy szerelemről.
2022. máj. 24. 13:15
 48/95 A kérdező kommentje:
Tévedsz, nemcsak a lakás miatt vagyok vele, ha nem lenne, akkor sem szakítanék vele, ez csak egy plusz ok, ami miatt biztosan nem.
2022. máj. 24. 13:16
 49/95 anonim ***** válasza:
98%
De ha ő tényleg gyereket akar és te nem akkor tőle meg elveszed a lehetőséget ! Mert ahoz neked sincs jogod , hogy te eldöntsd hogy ő öreg vagy sem a gyerekvállaáshoz!
2022. máj. 24. 13:21
 50/95 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ha elhagy egy másik nőért akkor úgy is elkell adni a lakást!
2022. máj. 24. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!