Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megteheti ezt velem (gyerekkérdés)?
Van egy 8 hónapos kislányunk. Még szopik (is). A párom nagyon sokat bánt engem szóval, néha tettel is. Azzal fenyeget, hogy elveszi a gyereket. A ház ahol lakunk az övé, azt mondja, takarodjak, de a gyereket nem vihetem. Vesz neki inkább tápszert, csak ne legyen rám szükség. Üvölt rám hogy ne érjek a gyerekhez, hagyjam békén, takarodjak, költözzek, vagy ő megy el a gyerekkel.
Kikészülök teljesen. Mit tehetek ha elviszi vagy elüldöz
Azt mondta be fogja bizonyítani hogy alkalmatlan vagyok anyának, hoz tanukat hogy a bíróságon azt mondják, hogy együtt voltam velük, kicsapongó, rossz erkölcsű életet élek, pedig senkim sincs. Beleőrülök és félek.
És te ilyennek szültél gyereket? Te se vagy normális!
Gratulálok! A két szülő h..lyesége miatt megint a gyerek issza meg a levét.
És te életképtelen vagy, hogy elhagyd a párodat?
Gratulálok, hogy ilyen sok eszed volt.
Könyörgöm, az, hogy neked jó, ha vernek (máskülönben nem lennél vele) egy dolog, de a gyereket miért kell kitenni egy ilyennek?!
Egyébként megfogod a gyerkedet és mikor nincs otthon, lelépsz szülőkhöz pl.
Ha elviszi tőled a 8 hónapos, anyatejes gyereket, azzal hatalmas öngólt fog rúgni. A következőket javaslom:
1. Keress egy jó ügyvédet! Ha nincs pénzed rá, van lehetőséged ingyenes ügyvédre egy teljes ügyre (pl. válóper). A másik ingyenes lehetőség a családsegítő szolgálat jogásza. Ott jogi képviseletre - úgy tudom - nincs lehetőség, csak tanácsot kapsz.
2. Ha úgy bántalmaz a férjed, hogy nyoma marad, feltétlenül menj orvoshoz, vetess látleletet, és tegyél feljelentést a rendőrségen!
3. A gyerekelhelyezési perben nem érdekli a bíróságot, kivel létesítesz intim viszonyt. Egy 8 hónapos babát csak egészen különleges helyzetben ítélnek az apának. Az fontos, hogy a babát kées vagy ellátni mind érzelmileg, mind anyagilag. Vedd fel a kapcsolatot a rokonaiddal, hogy adott esetben melyikük tud befogadni legalább átmeneti időre.
..
Nagyon érdekes a helyzet.
Amennyiben nem iszol, és nem ütötted meg a gyereket, vagy nem szidod hangosan, esetleg nem hanyagolod el, szépen menj be a területi gyámügyre és mondd el, mi a helyzet, majd segítenek.
Nem szép dolog az áldozathibáztatás, de mit mondd, miért nem érhetsz a gyerekhez? Miért vagy alkalmatlan? Mit utál a gyerekkel való bánásmódodban? Gondolom nem az elejétől van ez.
Nagyon ritka esetben ítélik az apának a csecsemőket, az, hogy hány férfival voltál vagy nem voltál nem tartozik a kizáró indokok közé, a magánéleted elkülönülve élted gondolom.
Azt tutti nem fogja neki senki bevállalni, hogy a gyerek előtti szexet hazudik, mert mindenkit külön emlékeztetnek a hamis tanúzás következményeire.
Én a helyedben bemennék a gyámügyhöz.
Szereznék egy embert, akihez mehetek a gyerekkel, egyik nap felpakolnám és vinném.
Majd kérnék gyermekelhelyezésit, távoltartásit és gyerektartást. Tudom nem kellene megvárni, de akkor menj, mikor van rajtad sérülés a testi bántalmazásból, vagy vedd ha van hangfelvételed vagy üzeneteid a zsarolásból és fenyegetésből, akkor azzal menj.
Segíteni fognak a gyámügynél.
Egy kérdést azért megengedsz? Egy lakatlan szigeten találkoztál ezzel a férfivel, ahol vagy őt választottad vagy senki más nem volt a környéken?
Mert az elmondottak alapján más helyzetet nehéz elképzelni, ahol egy ilyen férfivel egyáltalán összejön az ember, nem, hogy gyereket szüljön neki.
Valóban alkalmatlan anyának.
Gondolom, csupasz popsira szültél egy gyereket, se házasok nem vagytok, Sé gyed-re nem vagy jogosult, se lyuk, ahová befogad valami rokon. Vagyis a teljes kiszolgáltatottságba szülsz oda úgy egy gyereket, hogy a palid rendszeresen ver.
A legszomorúbb az egészben, hogy így is neked ítélik a gyereket.
Kicsit rázd helyre a meszet az agyadban: van közös gyerek, oda vagytok bejelentve, nincs hova menned: nem dobhat ki az utcára.
Keress fel ingyenes jogi tanácsadást, ott pontról pontra elmagyarázzák, hogy mik a lehetőségek. (Más kérdés, hogy mit fogsz fel ebből.)
Aztán qurva gyorsan menj dolgozni és költözz el, mielőtt bekerültök az esti hírekbe.
Amit én tennék:
1. csinálnék titokban egy felvételt (videót is akár, de hangfelvételt is) a kirohanásairól. Szépen összegyűjtenék minél több bizonyitékot ellene.
2. Néznék egy biztonságos helyet, ahová eltudok menni a gyermekemmel.
3. Amint ezekkel végeztem, már kezdenék is csomagolni és ezt mind akkor tenném meg, amikor nincs otthon.
4. Rögtön ügyvédhez fordulnék segitségért.
5. Mindenképp kérnék segitséget a családomtól és a barátaimtól is.
6. Felkészülnék mindenre. (Ha sikerül felvételt csinálnod, arról, hogy miket mond és mivel fenyeget, akkor tuti nem veszik el tőled a gyereket, sőt fel is jelentheted..és akkor kezdhet vakarózni a nagyuraság...).
UI: MERJ LÉPNI!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!