Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megteheti a volt férjem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megteheti a volt férjem, hogy csak az egyik gyereket viszi el a nagyszülőkhöz nyaralni?

Figyelt kérdés

Tehát nem külön-külön vinné őket, hanem csak a hétévest, a három éves kicsit nem.

Másfél hétről lenne szó.

2017. júl. 20. 13:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen.
2017. júl. 20. 13:48
 2/9 anonim ***** válasza:
25%
Már megint félrevezeted az embereket. Az az illető nem a volt férjed, hanem a férjed. Jogilag akkor lesz a volt férjed, ha a bíróság kimondja a válást. Amíg házasok vagytok, azt csinál a gyerekével, amit akar. Az egymás között megbeszélt, vagy sajtpapírra leírt megállapodás nem sokat nyom a latba.
2017. júl. 20. 14:21
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Azért egy három évest én el sem engednék másfél hétre sehova. Még kicsi.
2017. júl. 20. 14:27
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

#Kolompár Achillesz:

MIBÖL gondolod, hogy a kérdezö még össze van házasodva a gyerekek apjával? Mert a kérdés alapján erröl szó sincs, egyértelmüen VOLT férjröl ír a kérdezö.

2017. júl. 20. 14:30
 5/9 anonim ***** válasza:
31%
#4 Nem gondolom, hanem tudom. Úgy egy órája egy másik kérdésben ő maga írta.
2017. júl. 20. 14:35
 6/9 A kérdező kommentje:

Mert olvasta egy másik kérdésem.

Nem él velünk fél éve, csak minden hülyeségbe belekötött, és át kellett fogalmazni 8X a beadványt, így belecsúsztunk az ítélkezési szünetbe.

De egy ügyvéd által leadott papír, és bizonyított különélés (amin belül bizonyítható, hogy képtelen fél napnál tovább a gyerekekkel lenni) talán elég.

2017. júl. 20. 14:53
 7/9 anonim válasza:
50%

Most komolyan, senki nem akad fent azon, hogy így kitol a kisebbig gyerekkel?

Apu velem is ezt csinálta, el is cseszte vele a gyerekkorom.

2017. júl. 20. 16:03
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
Három évest másfél hétre elszakítani az anyjától. AZ a kitolás.
2017. júl. 20. 17:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Nálunk most zajlik a gyerekelhelyezesi per. Mivel a volt férjem csak a nagyobbik, 7 éves gyereket vinné nyaralni, ezért megbeszéltem vele, hogy én is megyek a 2 kicsivel, anyosomat is elhivjuk magunkkal. Így mind együtt lehetünk, egyik gyerek sem szorul ki a nyaralásból.

Próbáld meg te is ezt, ha jó a volt ferjeddel és anyosoddal a kapcsolat.

A gyerekeknek így lenne a legjobb.

Mindenki állja a maga költséget, gyerekeket felezzuk.

2017. júl. 20. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!