Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megteheti, hogy csak nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megteheti, hogy csak nekem adja at a gyerekeket?

Figyelt kérdés

A ferjem kijelentette, hogy csak nekem hajlando atadni a lanyainkat. Holnap hozna oket, viszont en borgyogyaszhoz megyek akkor (tobb mint ket honapja vagyok varolistan). Eloszor azon porgott, hogy a szuleimhez nem akar menni, utana azonhogy a paromnak nem volt hajlando, hiaba ismerik es szeretik a gyerekek.

Az se opcio, hogy vele legyenek addig, mert o "siet"7

2017. jún. 26. 19:24
 1/5 anonim ***** válasza:
55%

Hát akkor bxsza meg... xD Ha őnagysága siet, te pedig nem vagy elérhető, akkor kénytelen lesz átadni a gyerekeket vagy a szüleidnek, vagy a párodnak. Ő van vert helyzetben, akár felfogja, akár nem. És ezt férfiként mondom. Vagy nem siet, és akkor addig vannak nála, ameddig kell, vagy siet, és akkor vegyen vissza magából, mert ő van rászorulva a párodra/szüleidre, nem fordítva.

29/F

2017. jún. 26. 19:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Ilyenkor kell azt mondani, hogy javasoljon valami megoldást!

Azt egész biztosan nem teheti meg, hogy kirakja őket, aztán lesz ami lesz. Te nem érsz rá, ő se ér rá, másnak nem adja át őket. Pedig csak ez a három lehetőség van.

2017. jún. 26. 20:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Az én exférjem ezt rendszeresen eljátsza.Nem hajlandó a szüleimhez vinni a gyereket, mert biztos pasizok.(Ő lépett le nővel, ezért váltunk el.)

Én határozottan közöltem, a szüleimhez vigye, hiába hívogatott a láthatási idő végén, nem vettem fel.Így vitte a szüleimhez vissza, vagy egy alkalommal itt ült a kocsiban a gyerekkel, amíg nem értem haza, mert megunta a fiát, és korábban visszahozta..Ne aggódj, megoldja, kénytelen lesz átadni másnak a gyerekeket vagy vár.Ne hagyd magad zsarolni!

2017. jún. 27. 15:09
 4/5 anonim ***** válasza:
51%

Nem kötelezhető arra, hogy ne neked adja át őket. Hogy mennyire rugalmas vagy nem, az más kérdés. Én biztos, hogy nem adnám át a gyerekeimet másnak, főleg, ha nem ismerem. Ha a másik fél nem ér rá (jelen esetben te), az az ő baja. Akkor majd jön értük (elmehetsz értük) később. Ha van esze a férjednek, tanút is visz magával, hogy ő ott volt az átadás helyszínén az adott időpontban, és te nem voltál.

Ha úgy nézzük, az a szülő, aki nem tudja megoldani a gyerekek átvételét, nem alkalmas a gyerekek nevelésére.

2017. júl. 11. 16:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

"Én biztos, hogy nem adnám át a gyerekeimet másnak, főleg, ha nem ismerem" - kedves egészségedre, mint említve volt, a nagyszülőknek sem hajlandó átadni... vagy te nem ismered a volt anyósodékat? Az x.ar ügy.

"Ha a másik fél nem ér rá (jelen esetben te), az az ő baja" - nem, jelen esetben az a te bajod (ill. a kérdező exférjének a baja).

"Akkor majd jön értük (elmehetsz értük) később" - ebben egyetértünk, de ezek szerint nem olvastad el a kérdező magyarázatát, az apuka ugyanis nem hajlandó később átadni a gyerekeket, mert "siet". Ergo az ő baja a történet, nem a kérdezőé.

A tanús részt nem kommentálnám, ugyanis heveny hányingert kaptam az olvasása közben...

Nem tudom felfogni, hogy valaki miért g.3cizik szándékosan és nyilvánvalóan - mert ez egyértelműen csak tömény x.arrágás, érdekes az én exem nem b..uziskodik ilyenen, hogy nem hajlandó (! xD) átadni a gyereket a saját nagyszüleinek, vagy akár a páromnak... talán mert normális, felnőtt emberek vagyunk, nem érzelmi analfabéta/kamasz szinten lévő/értelmi fogyatékosok...? -, de azt meg végképp nem, hogy valaki még egyet is ért ezzel...

Vicc az egész műdráma amit az exférj művel, komolyan... szánalom.

2017. júl. 11. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!