Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom sakkban tart a gyerekkér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom sakkban tart a gyerekkérdéssel, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A legfontosabb: ne írjátok azt, hogy szakítsunk, ha ezt gondoljátok, akkor komment nélkül lépjetek tovább.

Kezdetek óta tudja, hogy a legnagyobb rémálmom az, hogy terhes leszek és lesz egy gyerekem. Ő kitalálta, hogy mennyire jó lenne, ha lenne nekünk is, miután látja, hogy a barátainak sorra születnek a gyerekeik. Már ott tartunk, hogy viccesen megjegyezte, hogy eldugja előlem a fogamzásgátló tablettámat. Megmondtam neki, hogy a helyzet változatlan, nincs az a szituáció, hogy én valaha is gyereket neveljek. Jelenleg építkezünk, végre lesz saját lakásunk, elég stresszes ez az időszak így is, ne tetézze még ilyenekkel is.

2022. máj. 24. 12:20
 21/95 A kérdező kommentje:
Nem érdekel, hogy más férfiaknak hány évesen születik gyerekük, szerintem az lenne hozzá. Gondolj bele 18 évesen már 60 éves lenne, a gyereknek is tök ciki lenne, hogy az apját a nagyapjának nézik.
2022. máj. 24. 12:43
 22/95 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk annyira nem idős, de mindegy, láthatóan NEM ÉRDEKLI, hogy te mit akarsz.

Attól függetlenül hogy a kapcsolatoddal mi lesz, szerintem mindenképp térj át olyan fogamzásgátlási módra amihez orvos kell (pl. elköttetés, spirál, nem tudom hogy az implantátum és az injekció jelenleg mennyire elérhető) hogy semmiképpen ne tudja "meghekkelni" otthon a védekezést! Vagy a nagyon minimum a dugi-tabletta amiről ő nem tud.

De összességében szerintem értelmetlen így kapcsolatban élni.... De az a te dolgod, viszont ne szenvedjen miattatok még egy gyerek is.

2022. máj. 24. 12:44
 23/95 anonim ***** válasza:
78%

Miben egyeztetek meg a kapcsolat kezdetekor?

Le voltak fektetve a játékszabályok gyerek ügyben?

Ha abban egyeztetek meg hogy nem lesz gyerek, akkor ahhoz mindkét félnek illene tartania magát.

Ha nem volt megegyezés a gyerekkel kapcsolatban, akkor ne csodálkozz azon hogy ő akar. Ennek a témának nem akkor kellene előkerülnie amikor már közösen építkeztek. A gyerek téma az egyik legfontosabb egy párkapcsolatban, ezt már randizáskor illik letisztázni.

2022. máj. 24. 12:44
 24/95 anonim ***** válasza:
91%

Te hány éves vagy?

42 éves férfi egyáltalán nem idős, ez a kor inkább nőknél van a határon, amikor már meggondolandó szülni, de még ott is belefér.

2022. máj. 24. 12:45
 25/95 anonim ***** válasza:
100%
Na ez pl. pont egy olyan kérdés, amiben nehéz kompromisszumot találni. Aki szeretne gyereket, az általában nem szívesen mond le róla. (3# Aki komolyan gondolja, nyilván tisztában van a gyermekvállalással járó nehézségekkel is) Aki pedig alapból elveti még a gondolatát is, az valószínűleg nem élete kiteljesedését látná benne, hanem csak a nyűgöt és a problémát. Nem igazán tud egyik álláspont sem igazodni a másikhoz és egyiket sem nagyon szokták feladni a másikért, vagy ha igen, akkor az valamelyik fél számára törés lesz.
2022. máj. 24. 12:46
 26/95 anonim ***** válasza:
35%
Milyen ember az akinek ilyen az eszebe jut? Rakenyszeriteni a masik embert akarata ellenere , hogy kilenc honapig kihordja aztan nevelje vagy 20 evig ! Tiszta vicc!
2022. máj. 24. 12:49
 27/95 anonim ***** válasza:
100%

23-as Teljesen mindegy, hogy miben egyeztek meg, ha valaki meggondolja magát. Ehhez is joga van mindkét félnek, csak szólni kell, hogy a másik el tudja dönteni, hogy ez neki megfelel -e.

Semmilyen kapcsolatot nem lehet betonba önteni, az emberek változnak!

28/95 A kérdező kommentje:
Nem fogom lecserélni a jól bevált tablettámat egy kockázatos módszerre, nem mellesleg egy barátnőm elmozdult spirál mellett lett terhes. Gyerek semmiképp nem fog szívni miattunk, mert ha teherbe esnék, akkor egy másodpercnyi gondolkodás nélkül mennék abortuszra,ennek ellenkezőjéről senki nem tudna meggyőzni. Elmondtam neki a kezdetekkor, 8 éve,hogy nem akarok gyereket, ami sosem fog változni. Azt mondta, hogy jó, ekkoriban még ő sem akart, de mióta mindenkinél sorra születnek... 27 éves vagyok. Azért most építkezünk, mert mostanra sikerült annyit spórolni,hogy meglegyen az önerő a lakáshoz.
 29/95 anonim ***** válasza:
100%
Hú, b+, akkor ne szakíts, várd meg, amíg ő dob ki. ALAP dologban nem értetek egyet. Nincs jövője a kapcsolatnak. Mivel te ezt nem látod, vagy egy kb. 3hónapos kapcsolatról beszélünk, vagy magad is gyerek vagy még. Mindegy is, úgyis vége lesz. Senki nem pótolhatlan. Te sem.
2022. máj. 24. 12:51
 30/95 anonim ***** válasza:
90%

#26 igen, ezt már vagy 4 kommentben leírtad.

Más: nem fog menni együtt. 40 elmúlt és gyereket akar, fog is csinálni csak nem neked, hiába olyan nagy a szerelem. Miért nem ültök le megbeszélni? Bár nem tudom, hogyan lehet ebben kompromisszumra jutni, mert valakinek engednie kell.

2022. máj. 24. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!