Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az elvárások miatt nehezebb ismerkedni miatt vagy az emberek beszélnek másokkal kevesebbet és emiatt nehéz?
3 dolog miatt.
1.: A fiúk töketlenek.
2.: A fiúk csórók.
3.: A lányok elhiszik, hogy ők a GUCCI, pedig a legtöbb kínai piacos lila, Fila.
Már a 2. leírta előttem. A fokozatosság hiánya miatt nehéz ismerkedni.
Rengeteg pasi próbálkozik, az tény, mégsem tudtam még kapcsolatot kialakítani másfél éve, mert szinte mindenki azonnal akar mindent, és elvárja, hogy 2-3 nap ismeretség után úgy viselkedjek vele, mintha már 2-3 éve egy pár lennénk.
Mindig volt és van olyan akinek nehezebb, és mindig is volt olyan akinek könnyebb.
Nekem ettől az "incel" kifejezéstől is feláll a szőr a hátamon.
Először ezt is csak ezen az oldalon olvastam.
Manapság azt látom, hogy sok férfi még saját magát reklámozza is, hogy ő milyen szerencsétlen.
alapból nem is kezdek ilyen férfiakkal.
18 meg 20-onéves koromban nem reklámozták ilyen szerencsétlennek magukat a férfiak, most meg beteszik magukat ilyen kategóriába.
Gyakorlatilag magukat járatják le.
De biztos én vagyok túl idős ehhez 35 éven nő létemre :)
Sosem tudtam azonosulni azzal, ha valaki amiatt sír, hogy "jaj, lehetetlen elvárások vannak" vagy "nehéz ismerkedni".
A környezetemben is ezt látom: annak nehéz ismerkedni és az jön a chad-incel-mittommi-elvárás sztorival aki tipikusan, látványosan sérült mentálisan vagy egyéb gond van a személyiségével.
Normális ismerősömnek nem esik nehezére a társkeresés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!