Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 40-es párok körében mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es párok körében mennyire gyakori ez, esetleg titeket is érint?

Figyelt kérdés
Munkatársam 47 éves pasi, feleségével 24 éve házasok. Jóformán minden nőnél bepróbálkozott már a cégnél, nálam is. Visszautasítottam,de jóban vagyunk, sokat szoktunk beszélgetni. Állítása szerint kb. 3-4 éve,mióta változókorba lépett, nem kezdeményez nála sosem az asszony, ha ő akarja, akkor néha-néha van, hogy belemegy, havonta 1-2 alkalommal vannak együtt. Ő ezt nem tudja tolerálni egekben a libidója, legalább 2 naponta szexelne. Mivel otthon nem kapja meg, ezért megcsalja, eljár fizetős nőkhöz, illetve ismerkedős oldalakon is fenn van, onnan is összejön neki pár alkalom. Szerinte a felesége okos nő, tudnia kell, hogy megcsalja,ennyi alkalom egyik pasinnak sem elég. Van egy kiskorú, egy felnőtt gyerekük,válni nem akar.
2022. máj. 22. 14:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Mond valamit az áldott ember, miközben lehet, hogy pont nála kopogott be a kapuzárási pánik, dugná minden lukba ameddig még tudja. Ki tudja, holnap mi lesz. :)
2022. máj. 22. 14:53
 12/16 Mathus ***** válasza:
73%
#10: a szexmentes kapcsolat hátterében állhat gyerekkori trauma, depresszió, házasságon belüli bántalmazás, egyéb párkapcsolati problémák, hormonváltozások, női- vagy férfi impotencia, meg még ezer dolog. szerinted egy hétköznapi embernek mióta dolga ezeket kikutatni a másikon? nem vagyunk expertek, és aki mondjuk impotens, az menjen el urológushoz/nőgyógyászhoz, mert az az ő felelőssége. tehát aki nem szexel, az igenis dolgozzon magán, az az ő dolga. a másik meg ne lépjen félre, és kommunikáljon. mindenki a saját döntéséért felelős, nincsenek trigger effektek.
2022. máj. 22. 15:19
 13/16 anonim ***** válasza:
74%
Az 50 körüli fèrfiak a merevevedèsi zavarral küzdenek, nem az egekben lèvő libidójukkal :D
2022. máj. 22. 15:54
 14/16 anonim ***** válasza:
79%

11# ha ezt nekem szántad, akkor elmondanám, hogy nem dugnék semmit semmilyen lyukba, nő vagyok. Sosem csaltam meg a párom, pedig volt olyan időszak amikor visszautasított.

12# nem azt mondtam, hogy vegye át valaki a szakorvos szerepét, hanem azt hogy hétköznapi kommunikáció szintjén beszéljék meg a probléma okát.

Onnan már lehet tovább haladni, ha valakinek segítségre van szüksége.

Minden a hozzáálláson múlik. Ha besöprik a szőnyeg alá a problémát, még nagyobb lesz belőle.

Lásd megcsalás.

2022. máj. 22. 16:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Ismerd meg jol a parod ertekrendjet, es akkor nem erhet meglepetes. Ha pedig megromlik egy kapcsolat, akkor nem erdemes huzni, vonni, nyujtani a regi szep emlekek miatt, hanem szakitani kell. Felnott modra. Ez a titok.
2022. máj. 22. 16:27
 16/16 anonim ***** válasza:

14, ezt nem tudom, miből gondoltad, én a kérdezőnek írtam az adott pasiról -aki a munkahelyen jóformán minden nőnél bepróbálkozott már- véleményt.

11 voltam.

2022. máj. 22. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!