Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es párok körében mennyire gyakori ez, esetleg titeket
is érint?
Figyelt kérdés
Munkatársam 47 éves pasi, feleségével 24 éve házasok. Jóformán minden nőnél bepróbálkozott már a cégnél, nálam is. Visszautasítottam,de jóban vagyunk, sokat szoktunk beszélgetni. Állítása szerint kb. 3-4 éve,mióta változókorba lépett, nem kezdeményez nála sosem az asszony, ha ő akarja, akkor néha-néha van, hogy belemegy, havonta 1-2 alkalommal vannak együtt. Ő ezt nem tudja tolerálni egekben a libidója, legalább 2 naponta szexelne. Mivel otthon nem kapja meg, ezért megcsalja, eljár fizetős nőkhöz, illetve ismerkedős oldalakon is fenn van, onnan is összejön neki pár alkalom. Szerinte a felesége okos nő, tudnia kell, hogy megcsalja,ennyi alkalom egyik pasinnak sem elég. Van egy kiskorú, egy felnőtt gyerekük,válni nem akar.
Jujj, ezek félrekúró hímribik mindig tudnak valami könnyfakasztó sztorit kitalálni arra, miért is lépnek félre.
2022. máj. 22. 14:19
3/16 anonim válasza:
De,akár elég is lehet ennyi a pasinak is. Kb annyi "panaszt" olvasunk a nők részéről mint a férfiakéról.
2022. máj. 22. 14:24
4/16 anonim válasza:
Szerintem nagyon gyakori. 50+N vagyok, 2 éve nem volt itthon szex, kb fél éve van szeretőm titokban. A férjemnek nincs, neki nem hiányzik. Jól titkolom, nem fogok lebukni, a házasság egyéb része meg rendben van, mi sem fogunk válni.
2022. máj. 22. 14:29
5/16 anonim válasza:
Van akit érint, van akit nem érint. Sok ilyet tudok, sokaknál nem merül fel.
2022. máj. 22. 14:33
6/16 anonim válasza:
Ugyanez a korosztály vagyunk.
A változókor szerintem kicsit később jön, 50 felett. Ma sokan 40 évesen szülik az elsőt.
Nálunk azért nincs szex, mert ráuntam, hogy 8 éve nem volt orgazmusom. Nem érdekel, hogy oldja meg.
Válni nem fog, mert egyébként nyugi van itthon. Havi 1-2 alkalommal hagyom magam. De nekem már annyira nem is hiányzik a szex, hogy szerető nélkül is elvagyok. Igazából az se kavarna fel, ha válunk, amíg anyagilag jól járok.
2022. máj. 22. 14:35
7/16 Mathus válasza:
a kérdésre: gyakori, mivel a házasságok 50%-a 3+ év után szexmentes, 40+% igencsak ritkás, és csak 7%-ban marad meg a rendszeres (heti egy) szex. aztán ki-ki vérmérséklete/pénztárcája szerint intézi a továbbiakban. innen aztán a chattingtől az állandő szeretőig van minden.
2022. máj. 22. 14:38
8/16 A kérdező kommentje:
Annyira szomorú ezt olvasni:( Én 27 éves vagyok, párommal nagyon ritka, hogyha nincs naponta szex, sokszor azt várom egy nagyon fárasztó munkanap végén, hogy végre hazaérjek és egymásnak essünk. Belegondoltam, hogy mi lesz majd a 40-es éveimben vagy később, és eléggé elszomorodnék, ha ilyen sors várna rám is.
2022. máj. 22. 14:40
9/16 anonim válasza:
Ne gondolj bele! Nem törvényszerű hogy Nálatok is így történjen. Ja,és hol van az még! Meg is kell azt érni...
2022. máj. 22. 14:42
10/16 anonim válasza:
Sokan csinálják ezt, ahelyett hogy vennék a fáradtságot és feltüzelnék a párjukat, vagy legalább megbeszélnék mi lenne a megoldás.
Rohadtul gusztustalan ez a hozzáállás a megcsaló fél részéről. Dughatnékom van, de nem fektetek energiát abba, hogy a párom is kívánja a szexet, inkább elmegyek prostihoz aki lelketlenül kefél velem 10 percet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!