Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 40-es párok körében mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es párok körében mennyire gyakori ez, esetleg titeket is érint?

Figyelt kérdés
Munkatársam 47 éves pasi, feleségével 24 éve házasok. Jóformán minden nőnél bepróbálkozott már a cégnél, nálam is. Visszautasítottam,de jóban vagyunk, sokat szoktunk beszélgetni. Állítása szerint kb. 3-4 éve,mióta változókorba lépett, nem kezdeményez nála sosem az asszony, ha ő akarja, akkor néha-néha van, hogy belemegy, havonta 1-2 alkalommal vannak együtt. Ő ezt nem tudja tolerálni egekben a libidója, legalább 2 naponta szexelne. Mivel otthon nem kapja meg, ezért megcsalja, eljár fizetős nőkhöz, illetve ismerkedős oldalakon is fenn van, onnan is összejön neki pár alkalom. Szerinte a felesége okos nő, tudnia kell, hogy megcsalja,ennyi alkalom egyik pasinnak sem elég. Van egy kiskorú, egy felnőtt gyerekük,válni nem akar.
2022. máj. 22. 14:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Rendben
2022. máj. 22. 14:18
 2/16 anonim ***** válasza:
75%
Jujj, ezek félrekúró hímribik mindig tudnak valami könnyfakasztó sztorit kitalálni arra, miért is lépnek félre.
2022. máj. 22. 14:19
 3/16 anonim ***** válasza:
95%
De,akár elég is lehet ennyi a pasinak is. Kb annyi "panaszt" olvasunk a nők részéről mint a férfiakéról.
2022. máj. 22. 14:24
 4/16 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem nagyon gyakori. 50+N vagyok, 2 éve nem volt itthon szex, kb fél éve van szeretőm titokban. A férjemnek nincs, neki nem hiányzik. Jól titkolom, nem fogok lebukni, a házasság egyéb része meg rendben van, mi sem fogunk válni.
2022. máj. 22. 14:29
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
Van akit érint, van akit nem érint. Sok ilyet tudok, sokaknál nem merül fel.
2022. máj. 22. 14:33
 6/16 anonim ***** válasza:
51%

Ugyanez a korosztály vagyunk.

A változókor szerintem kicsit később jön, 50 felett. Ma sokan 40 évesen szülik az elsőt.

Nálunk azért nincs szex, mert ráuntam, hogy 8 éve nem volt orgazmusom. Nem érdekel, hogy oldja meg.

Válni nem fog, mert egyébként nyugi van itthon. Havi 1-2 alkalommal hagyom magam. De nekem már annyira nem is hiányzik a szex, hogy szerető nélkül is elvagyok. Igazából az se kavarna fel, ha válunk, amíg anyagilag jól járok.

2022. máj. 22. 14:35
 7/16 Mathus ***** válasza:
35%
a kérdésre: gyakori, mivel a házasságok 50%-a 3+ év után szexmentes, 40+% igencsak ritkás, és csak 7%-ban marad meg a rendszeres (heti egy) szex. aztán ki-ki vérmérséklete/pénztárcája szerint intézi a továbbiakban. innen aztán a chattingtől az állandő szeretőig van minden.
2022. máj. 22. 14:38
 8/16 A kérdező kommentje:
Annyira szomorú ezt olvasni:( Én 27 éves vagyok, párommal nagyon ritka, hogyha nincs naponta szex, sokszor azt várom egy nagyon fárasztó munkanap végén, hogy végre hazaérjek és egymásnak essünk. Belegondoltam, hogy mi lesz majd a 40-es éveimben vagy később, és eléggé elszomorodnék, ha ilyen sors várna rám is.
2022. máj. 22. 14:40
 9/16 anonim ***** válasza:
70%
Ne gondolj bele! Nem törvényszerű hogy Nálatok is így történjen. Ja,és hol van az még! Meg is kell azt érni...
2022. máj. 22. 14:42
 10/16 anonim ***** válasza:
88%

Sokan csinálják ezt, ahelyett hogy vennék a fáradtságot és feltüzelnék a párjukat, vagy legalább megbeszélnék mi lenne a megoldás.

Rohadtul gusztustalan ez a hozzáállás a megcsaló fél részéről. Dughatnékom van, de nem fektetek energiát abba, hogy a párom is kívánja a szexet, inkább elmegyek prostihoz aki lelketlenül kefél velem 10 percet.

Okádás az egész...

2022. máj. 22. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!