Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen buták a mai lányok/nők? Miért kapnak állandóan ilyen miatt hiszti rohamot? Miért nem lehet tőlük elmenni sehova sem?
Már lassan 5 éve kapcsolatban vagyunk, szeretem meg minden de kikészít, hogy állandóan a családjával kell lenni, napi szinten megállás nélkül a családjával kell lenni…. Unalmas, borzasztóan unalmas már, hiába beszélek vele a problémámról egyszerűen az agyáig nem jut el az infó, hogy kellenek a közös kikapcsolódások, főleg a haverokkal való találkozások stb.. barátaimat már nem is tudom megmondani mikor láttam őket utoljára…. így úgy nem enged el mert félt engem, túlságos féltékeny ebből a szempontból…. utána meg kitalálja, hogy jön ő is, hát akkor köszönöm szépen nem megyek sehova inkább, viták után még akkor persze jöjjön el társalogni a többiekkel, semmi kedvem akkor már hozzá, meg semmi máshoz sem.
Mindennap ugyanaz megy, egyik lakásból a másikba vándorolunk és vissza. Ennyi a történet, semmi kikapcsolódás, semmi csavargás, semmi jó nem történik. Semmi.
Előttem lévő barátnőm sem volt jobb, egy fokkal talán jobb de nála is ugyanez volt… ugyanez…
Miért ilyen buták? Mi ez a buta hozzáállás? Jó formán az egész életünket elcseszi csak…… és én meg nem szeretném ezt, élni szeretném az életemet normálisan… de semmi ötletem, hogy mit csináljak… hiába beszél az ember, nem fogja fel…. mintha egyik fülön be a másikon meg ki aztán hello.
Szakítás meg nem opció, szeretem sajnos…..
Visszatérve a barátokról, nem probléma elvinni őt is, de értitek… kell néha egy kis “szabadság”, hogy a barátokkal lehessünk egy picit…..
A nők nem ilyenek.
Te viszont egy igazi puhapötsch vagy.
41F
Az összes nő elleni kirohanásod meg az egész stílus nem szimpatikus, de amúgy a válasz az, hogy sikerült 2 olyan csajt kifognod, akikkel ugyanolyan problémáid vannak. Te sem gondolhatod komolyan, hogy minden nő a családja seggében van állandóan, mert nagyon nem. Továbbá nem is mind féltékenykedik, és nem mind akar mindenhová a pasijával menni.
Mondjuk a többi válaszolóval ellentétben nem gondolom azt, hogy a jó kapcsolatnak elengedhetetlen feltétele az is, hogy együtt járjanak társaságba. Sok éve vagyok együtt a (mostmár) férjemmel, néhány kivételes alkalomtól eltekintve nem megyek vele a haverjaihoz, a legtöbbjüket annyira nem bírom, sem a programjukat. Attól még örülök, hogyha ő megy és jól érzi magát. Ő sem jön velem csajos programokra.
Amúgy a csajszinak biztos valami baja van, mert nekem is volt ilyesmi problémám, magamhoz akartam láncolni a párom, viszont én ezt észrevettem, nyilván a párommal (most már férjem) megbeszéltük, hogy ez nem egészséges. Elmentem egy pszichológushoz, és teljesen rendbe jött az életem. Bár, nem biztos hogy ugyanaz a párod problémája, én elképesztően depressziós voltam, elég komoly traumákat éltem át. Mondjuk, ehhez az is kellett, hogy amúgy én változtatni akartam, mivel nem éreztem jól magam.
Most már jó pár éve nem zavar, ha elmegy a haverokkkal bárhová, illetve nem kell engem kisérgetni semerre ha nem akarja. Féltékeny se vagyok, elképesztő amúgy, hogy amennyire féltékeny voltam, most legalább annyira nem vagyok, most már konkrétan nem tudok féltékeny lenni. Biztosan azért, mert maximálisan bízom benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!