Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen buták a mai lányok/nők? Miért kapnak állandóan ilyen miatt hiszti rohamot? Miért nem lehet tőlük elmenni sehova sem?

Figyelt kérdés

Már lassan 5 éve kapcsolatban vagyunk, szeretem meg minden de kikészít, hogy állandóan a családjával kell lenni, napi szinten megállás nélkül a családjával kell lenni…. Unalmas, borzasztóan unalmas már, hiába beszélek vele a problémámról egyszerűen az agyáig nem jut el az infó, hogy kellenek a közös kikapcsolódások, főleg a haverokkal való találkozások stb.. barátaimat már nem is tudom megmondani mikor láttam őket utoljára…. így úgy nem enged el mert félt engem, túlságos féltékeny ebből a szempontból…. utána meg kitalálja, hogy jön ő is, hát akkor köszönöm szépen nem megyek sehova inkább, viták után még akkor persze jöjjön el társalogni a többiekkel, semmi kedvem akkor már hozzá, meg semmi máshoz sem.

Mindennap ugyanaz megy, egyik lakásból a másikba vándorolunk és vissza. Ennyi a történet, semmi kikapcsolódás, semmi csavargás, semmi jó nem történik. Semmi.

Előttem lévő barátnőm sem volt jobb, egy fokkal talán jobb de nála is ugyanez volt… ugyanez…

Miért ilyen buták? Mi ez a buta hozzáállás? Jó formán az egész életünket elcseszi csak…… és én meg nem szeretném ezt, élni szeretném az életemet normálisan… de semmi ötletem, hogy mit csináljak… hiába beszél az ember, nem fogja fel…. mintha egyik fülön be a másikon meg ki aztán hello.

Szakítás meg nem opció, szeretem sajnos…..

Visszatérve a barátokról, nem probléma elvinni őt is, de értitek… kell néha egy kis “szabadság”, hogy a barátokkal lehessünk egy picit…..

2022. máj. 19. 19:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
A lányok nem ilyenek. A te csajod ilyen. Pech. Legközelebb válassz normálisat.🤷🏼‍♀️
2022. máj. 19. 20:18
 12/24 anonim ***** válasza:
92%
Én se vagyok ilyen...meg is hibbannék naponta lennék a családommal :-D
2022. máj. 19. 20:21
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Kettőből kétszer nem sikerült választani/ilyen jutott neked.. ez nem a nők hibája.
2022. máj. 19. 20:26
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát,.....aki a hülyékhez vonzódik.
2022. máj. 19. 20:27
 15/24 anonim ***** válasza:
91%
Ebből a leírásból inkább az jön le, hogy te vagy a buta fiam. És nem, nem érzem át, hogy kell a,,szabadság ", ugyanis a mi kapcsolatunk nem egy rakás sz*r, és semmi problémát nem jelent ha közösen vagyunk a társaságban
2022. máj. 19. 20:43
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha sikerült kiírni magadból a sértettséget akkor akár növeszthetnél egy gerincet, és szakíthatnál vele, hiszen a szakítás igenis opció sajnos.

Teljes mértékben ellenkeznek az elképzeléseitek arról hogy hogy kéne folynia a mindennapjaitoknak, márpedig ez nem fenntartható hosszú távon. Ha ennyire frusztrált vagy, akkor csak mindkettőtök idejét rabolod; ő is találhatna egy olyan fiút aki hasonló vágyakkal és értékekkel rendelkezik, és te is beszélhetnél más lányokkal (ne adj' isten még arra is rájönnél hogy minden egyes ember - még a "mai lányok" is mások és mások)

2022. máj. 19. 21:04
 17/24 anonim ***** válasza:
91%
Hát nem tudom, nekem eddig ahány komoly kapcsolatom volt, mindegyikben közösen jártunk el társaságba és ebből nem volt gond, mert igényeltük. Akit én nem vittem volna haverok közé vagy fordítva, az komolytalan volt, hamar vége is lett.
2022. máj. 19. 21:18
 18/24 anonim ***** válasza:
95%
Okos nő tudja írányítani a buta férfit. Te ezt most egész jól szemléltetted. Olyan vagy mint egy nagyranőtt óvodás. Sértődötten háborogsz, meg duzzogsz amiért téged ide-oda rángatnak, aztán lebutázod a másikat. Holott te nem vagy képes kiállni magadért és a biztos punci érdekében gyáván becsicskulsz. Ez minden csak nem férfias.
2022. máj. 19. 21:20
 19/24 anonim ***** válasza:
91%

Nekem inkább tűnik hisztirohamnak a te ventilálásod a gyakorin. Mi tart vissza, hogy megbeszéld ezt a barátnőddel?

Ahelyett, hogy kollektíven mutogatsz több milliárd emberre kettő, azaz kettő darab nő miatt, miért nem nézel inkább magadba, hogy mi lehet a baj veled, hogy ilyen nőket választasz és még szakítani sem bírsz?

2022. máj. 19. 22:40
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

"de semmi ötletem, hogy mit csináljak"

Elmehetsz otthonról engedély nélkül. 🤫

2022. máj. 19. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!