Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen buták a mai lányok/nők? Miért kapnak állandóan ilyen miatt hiszti rohamot? Miért nem lehet tőlük elmenni sehova sem?

Figyelt kérdés

Már lassan 5 éve kapcsolatban vagyunk, szeretem meg minden de kikészít, hogy állandóan a családjával kell lenni, napi szinten megállás nélkül a családjával kell lenni…. Unalmas, borzasztóan unalmas már, hiába beszélek vele a problémámról egyszerűen az agyáig nem jut el az infó, hogy kellenek a közös kikapcsolódások, főleg a haverokkal való találkozások stb.. barátaimat már nem is tudom megmondani mikor láttam őket utoljára…. így úgy nem enged el mert félt engem, túlságos féltékeny ebből a szempontból…. utána meg kitalálja, hogy jön ő is, hát akkor köszönöm szépen nem megyek sehova inkább, viták után még akkor persze jöjjön el társalogni a többiekkel, semmi kedvem akkor már hozzá, meg semmi máshoz sem.

Mindennap ugyanaz megy, egyik lakásból a másikba vándorolunk és vissza. Ennyi a történet, semmi kikapcsolódás, semmi csavargás, semmi jó nem történik. Semmi.

Előttem lévő barátnőm sem volt jobb, egy fokkal talán jobb de nála is ugyanez volt… ugyanez…

Miért ilyen buták? Mi ez a buta hozzáállás? Jó formán az egész életünket elcseszi csak…… és én meg nem szeretném ezt, élni szeretném az életemet normálisan… de semmi ötletem, hogy mit csináljak… hiába beszél az ember, nem fogja fel…. mintha egyik fülön be a másikon meg ki aztán hello.

Szakítás meg nem opció, szeretem sajnos…..

Visszatérve a barátokról, nem probléma elvinni őt is, de értitek… kell néha egy kis “szabadság”, hogy a barátokkal lehessünk egy picit…..

2022. máj. 19. 19:17
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
92%

Ne általánosíts légyszíves! :)

Nem minden nő ilyen

2022. máj. 19. 19:22
 2/24 anonim ***** válasza:
88%
Aha, 2 barátnőd ilyen aztán már buták a nők. Na elmész fiam a pitsába. A szar kapcsolatodról meg te tehetsz, nem az idegen nők.
2022. máj. 19. 19:22
 3/24 anonim ***** válasza:
98%

Röviden azért, amiért engeded hogy papucs legyél. Felnőtt ember vagy, bármikor elmehetnél a barátokkal találkozni. Hülyeség hogy menne veletek, mert azt se tudná hol lesztek és kikkel mész.

Balhézna utána? Biztos, de legalább élnéd az életed. Idővel megtanulná, hogy nem lehet láncra kötni a másikat, vagy szakít/megcsal. Ami ellen meg te nem tudsz csinálni semmit.

2022. máj. 19. 19:25
 4/24 anonim ***** válasza:
94%
Abba esetleg belegondoltál, hogy nem mindenki hülye, hanem te nem vagy alkalmas párkapcsolatban működni? Ha tényleg jó arc a nő és valódi társ, akkor az ember inkább örül, hogy vele jön a baráti összejövetelekre. Barátnőm első perctől szívesen lóg a haverjaimmal, lévén teljesen közös az életünk, nincs olyan, amiből kizárom. Van, amikor külön lógunk, meg sem hatja egyáltalán. Teljes mértékben bízik bennem, mert ismeri ezeket az embereket és tudja, miket szoktunk csinálni, mert legtöbbször ő is ott van. És csak jobb lesz tőle a buli, hogy többen baromkodunk.
2022. máj. 19. 19:26
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Eleve miert nem olyat választatt akivel már a kezdetektol szamitva egyutt jártok a barátokhoz vagy a haveri körbe?
2022. máj. 19. 19:28
 6/24 anonim ***** válasza:
94%
Szóval van egy pióca barátnőd (akivel annak ellenére, hogy problémáid vannak, amiket nem tudtok megoldani), és emiatt valamiért minden nő ilyen. Hű, köszönjük az általánosítást és lenézést...
2022. máj. 19. 19:30
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Magadat minősíte,ahogy beszélsz róla…ahelyett,hogy vele,inkább leírod ide, dedó:)
2022. máj. 19. 19:37
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de az hogy te hagyod magad az nem egyenlő azzal hogy a nők buták :)
2022. máj. 19. 19:44
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd nem buta, pontosan tudja, hogy hogyan érje el, amit akar.
2022. máj. 19. 19:48
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Csak gratulálni tudok -neked.

Ennek apropóján akár ki is írhatnék egy kérdést, hogy miért ilyen ostobák a férfiak, mint itt a kedves kérdező.

Hála istennek nem minden pasi ilyen.

2022. máj. 19. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!