Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom allandoan szexelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom allandoan szexelni akár velem, hogy állítsam le?

Figyelt kérdés

Nemrég feküdtem le vele először (szűz voltam meg) 4 hónapja vagyunk együtt, komoly kapcsolat. Viszont azóta valahányszor nala vagyok allandoan szexelni akar. Persze volt hogy enis belementem de nekem azért nincs heti 4x igényem erre mondjuk. És valahányszor momdom jön az hogy akkor meg szopj*m már le, na ahhoz sincsen igényem ennyiszer. És ha ez nem lenne elég folyamatosan ilyen üzeneteket irogat nekem ha nem vagyunk együtt, meg sajnaltatja magát. Komolyan, az összes pasi erre tud csak gondolni?

20 éves, én meg 19

2022. máj. 9. 17:57
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
31%
Igen, a férfiak disznók sajnos.
2022. máj. 9. 17:59
 2/33 anonim ***** válasza:
84%
Hát, heti négy ebben a korban, egy friss kapcsolatban egyáltalán nem sok... Ha nem passzol a libidótok, akkor szakísatok.
2022. máj. 9. 18:00
 3/33 anonim ***** válasza:
77%
Mert szexelni jó. Szuper jó. Fiatalon, jó erőben meg különösen. Egy új kapcsolatban meg aztán tényleg nagyon-nagyon. Hátha egyszer te is átéled az élményt, kérdező.
2022. máj. 9. 18:02
 4/33 anonim ***** válasza:
14%
Rúgd t*n:).
2022. máj. 9. 18:02
 5/33 A kérdező kommentje:
Biztos normális, meg a pasiknak több igényük van erre, de mondom valahányszor atmegyek hozzá vagy ő jön át hozzám és mondjuk nézünk egy sorozatot, hozzabujok már jön azzal hogy az ő f*sza kőkemény és ő ezt nem bírja, akkor se ha en fáradt vagyok vagy nincs kedvem. És megmondom jön azzal hogy akkor mást csináljunk, és mondom hogy én ilyenkor semmit nem akarok csinálni csak pihenni, mint aki nem érti meg
2022. máj. 9. 18:03
 6/33 anonim ***** válasza:
89%
Nem, nem minden pasinak ekkora az étvágya...😅
2022. máj. 9. 18:04
 7/33 anonim ***** válasza:
72%

Képzeld el, hogy rostokolsz a sivatagban hetekig, majd látsz egy oazist, odamesz, de atmaszhatatlan kerítés övezi. KB ilyen érzés...

De amúgy ha te ennyi idősen nem kívánod akkor lehet nem ő a megfelelő.

2022. máj. 9. 18:04
 8/33 anonim ***** válasza:
98%

Hat igen, ez igy ilyenkor altalaban igy van :D en 24/N vagyok, de meg most sem tudok egy sorozatreszt sem vegignezni egy friss kapcsolatban ugy, hogy ne nedvesedjek be. Nem hogy amikor elvesztettem :D szoval teljesen normalis, hogy a baratod minden talalkozonal akarja.

Ezzel szemben a te alacsonyabb libidod is megertheto.

2022. máj. 9. 18:06
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

jó, hát kezdeményezhetne egy kicsit vonzóbb stílusban, meg ha a másik fáradt/nincs kedve/stb. azt tiszteletben kell tartani

de amúgy tényleg így működik egy átlag fiatal (nem csak a srácok egyébként, hanem lányok is, főleg egy jó kapcsolatban)

2022. máj. 9. 18:07
 10/33 A kérdező kommentje:
Koszi nektek! O az első Barátom és nem akarnám ilyen miatt elveszteni, de tényleg néha olyan értetlen és nem érdekli hogy a másik mit akar. Pedig volt hogy megmondtam neki hogy hagyja abba és nem akarta mert o mar gumit húzott meg minden, pedig én azelőtt se akartam
2022. máj. 9. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!