Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom allandoan szexelni akár velem, hogy állítsam le?
Nemrég feküdtem le vele először (szűz voltam meg) 4 hónapja vagyunk együtt, komoly kapcsolat. Viszont azóta valahányszor nala vagyok allandoan szexelni akar. Persze volt hogy enis belementem de nekem azért nincs heti 4x igényem erre mondjuk. És valahányszor momdom jön az hogy akkor meg szopj*m már le, na ahhoz sincsen igényem ennyiszer. És ha ez nem lenne elég folyamatosan ilyen üzeneteket irogat nekem ha nem vagyunk együtt, meg sajnaltatja magát. Komolyan, az összes pasi erre tud csak gondolni?
20 éves, én meg 19
Képzeld el, hogy rostokolsz a sivatagban hetekig, majd látsz egy oazist, odamesz, de atmaszhatatlan kerítés övezi. KB ilyen érzés...
De amúgy ha te ennyi idősen nem kívánod akkor lehet nem ő a megfelelő.
Hat igen, ez igy ilyenkor altalaban igy van :D en 24/N vagyok, de meg most sem tudok egy sorozatreszt sem vegignezni egy friss kapcsolatban ugy, hogy ne nedvesedjek be. Nem hogy amikor elvesztettem :D szoval teljesen normalis, hogy a baratod minden talalkozonal akarja.
Ezzel szemben a te alacsonyabb libidod is megertheto.
jó, hát kezdeményezhetne egy kicsit vonzóbb stílusban, meg ha a másik fáradt/nincs kedve/stb. azt tiszteletben kell tartani
de amúgy tényleg így működik egy átlag fiatal (nem csak a srácok egyébként, hanem lányok is, főleg egy jó kapcsolatban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!