Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom allandoan szexelni akár velem, hogy állítsam le?
Figyelt kérdés
Nemrég feküdtem le vele először (szűz voltam meg) 4 hónapja vagyunk együtt, komoly kapcsolat. Viszont azóta valahányszor nala vagyok allandoan szexelni akar. Persze volt hogy enis belementem de nekem azért nincs heti 4x igényem erre mondjuk. És valahányszor momdom jön az hogy akkor meg szopj*m már le, na ahhoz sincsen igényem ennyiszer. És ha ez nem lenne elég folyamatosan ilyen üzeneteket irogat nekem ha nem vagyunk együtt, meg sajnaltatja magát. Komolyan, az összes pasi erre tud csak gondolni?
20 éves, én meg 19
2022. máj. 9. 17:57
32/33 anonim válasza:
És te egy ilyen taplónak adtad oda magad először,hát részvétem bakker.
33/33 anonim válasza:
Heti néggyel meg is bolondulnék, nálunk a heti 6 az alap, pedig már hat éve együtt élünk, és nem huszonévesek vagyunk.
33n
Mondjuk a barátom nem is kvázi erőszakol meg, amikor éppen nem akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!