Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom allandoan szexelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom allandoan szexelni akár velem, hogy állítsam le?

Figyelt kérdés

Nemrég feküdtem le vele először (szűz voltam meg) 4 hónapja vagyunk együtt, komoly kapcsolat. Viszont azóta valahányszor nala vagyok allandoan szexelni akar. Persze volt hogy enis belementem de nekem azért nincs heti 4x igényem erre mondjuk. És valahányszor momdom jön az hogy akkor meg szopj*m már le, na ahhoz sincsen igényem ennyiszer. És ha ez nem lenne elég folyamatosan ilyen üzeneteket irogat nekem ha nem vagyunk együtt, meg sajnaltatja magát. Komolyan, az összes pasi erre tud csak gondolni?

20 éves, én meg 19

2022. máj. 9. 17:57
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
88%
Sírj vagy sikíts.
2022. máj. 9. 19:31
 22/33 anonim ***** válasza:
85%

Kérdés, hogy tényleg nem kívánod, mert 1) alacsony a libidód és előtte se nagyon kívántad vagy 2) mondjuk bűntudatod van, mert a szüleid azt mondták, ilyet csak házasságban illik. Vagy őt nem kívánod, mert 3) nem volt jó élmény vele a szex, nincs orgazmusod vagy kellemetlen, nem elég gyengéd veled vagy 4) annyira lelomboz, hogy csak benyújtja az igényét, pedig te romantikára vágynál, hogy ami lenne kedved, az is elmegy.

Alapvetően viszont ennyi idősen egy friss kapcsolatban gyakori az, hogy napi szex van. És az oké lenne, hogy ha neked nincs is kedved, de szerelmes vagy bele, akkor magadtól odamégy kedveskedni neki. Nem illetek össze, ha már most csak szenvedsz vele. De azért érdemes átgondolni, hogy miben nem, mert logikusabb előbb vele megbeszélni, hogy van-e esély javítani rajta.

2022. máj. 9. 20:25
 23/33 anonim ***** válasza:
2022. máj. 9. 21:29
 24/33 anonim ***** válasza:
77%
Semmi gond, csak nem vagytok szerelmesek egymásba, és a fickó nem túl jó az ágyban. Ha ez így neked oké, akkor ne szakíts.
2022. máj. 9. 22:27
 25/33 A kérdező kommentje:
Nem az Nem az én kérdésem volt, mi kb 3 hete feküdtünk le egymással először
2022. máj. 9. 22:41
 26/33 anonim ***** válasza:
23%
Pedig ez teljesen normális
2022. máj. 9. 22:47
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén nekem is volt egy ilyen exem. Állandóan szexelni akart, semmit nem lehetett vele csinálni. Mindig azon járt az agya. Nem voltam szűz már, de nekem nem elég annyi előjáték hogy na smacizunk aztán megrangatja bennem az ujját azt mehet a menet.

Amit a te párod csinál bunkó nyomulás. Az hogy felállt a farka miközben odabujtál semmiképp nem a te problémád. Pláne nem tartozol neki szexxel/szopással mert nem bír magával. Húzzon ki aztán rántson rá, de ez az erőszakos bunkó stilus egyik csajnal se bejövős.

Én pont emiatt szakítottam az exxel. Nem bírtam már és gyuloltem vele találkozni mert ha volt kedvem ha nem muszáj volt kielégíteni mert egy hisztis kis kangörcs volt az egész csávó. (Persze nem az elején akkor meg tette a cuki törődő srácot)

2022. máj. 9. 23:01
 28/33 anonim ***** válasza:
27%
#1 Gratulálok iq bajnok... Férfiként 7 hónapot vártam az első barátnőmre (csak aztán szét mentünk) mert az Ő jólétét helyeztem első sorba...
2022. máj. 10. 03:19
 29/33 anonim ***** válasza:
21%

28

Ő meg szart a tiédre. Ez sem normális

2022. máj. 10. 08:37
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekrm is ilyen volt sajnos az első barátom. Nem érdekelte hogy nem akarom, nincs kedvem hozzá, addig hisztizett, rinyált míg belementem hogy csináljuk. Ha száraz voltam mint a sivatag akkor is. Csak ő és ő és ő volt a lényeg. Mintha valami guminő lettem volna. Elvette az egész kedvemet a szextől. Elfogott az undor, a rossz érzés ha rá gondoltam hogy valami szexuális jellegűt csináljak. Sok idő kellett mire újra ki mertem próbálni valakivel.

Szerintem keress mást, aki nem csak magával foglalkozik.

2022. máj. 10. 09:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!