Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom allandoan szexelni akár velem, hogy állítsam le?
Nemrég feküdtem le vele először (szűz voltam meg) 4 hónapja vagyunk együtt, komoly kapcsolat. Viszont azóta valahányszor nala vagyok allandoan szexelni akar. Persze volt hogy enis belementem de nekem azért nincs heti 4x igényem erre mondjuk. És valahányszor momdom jön az hogy akkor meg szopj*m már le, na ahhoz sincsen igényem ennyiszer. És ha ez nem lenne elég folyamatosan ilyen üzeneteket irogat nekem ha nem vagyunk együtt, meg sajnaltatja magát. Komolyan, az összes pasi erre tud csak gondolni?
20 éves, én meg 19
Nekem most is lenne igényem napi 1x legalább, de 2x is akár. Amíg házas voltam, addig kb a napi 1.5 volt az átlag. Másfél éve vagyunk külön.
43F
10-es Az már túlmegy a normalitáson, hogy valaki a nem ellenére gumit húz!
Az egy dolog, hogy különböznek az igényeitek, de a nem az nem, ha ezt nem tudod vele megértetni, akkor kár ezt a kapcsolatot erőltetni.
Hidd el nem mindenki ilyen suttyó!
Nem veszitek figyelembe, hogy a kérdező szűz volt, azaz ez az első néhány szexuális élménye. Valószínűleg még nem egy eget rengető élmény neki a szex, az első néhány inkább kellemetlen, mint jó. Persze, hogy nem akarja annyit. De amúgy semmi nem veszi el jobban a nő kedvét, mint az, amikor a pasi ilyen tahó stílusban nyomul.
Nyugodtan mondd meg neki, hogy az erőszakosságával inkább csak azt éri el, hogy még kevésbé kívánod. Hátha elgondolkodik kicsit.
Ilyenkor úgy örülök, hogy a párom már nem akarja, te jó ég, akkor inkább az éhség, mint a kényszer.
Nekem kb heti egy lenne az igényem, de ha naponta megkörnyékezne valaki inkább elhagynám.
Mi a kapcsolatunk elején szexeltunk naponta 3-4szor annyira egymásra voltunk kattanva.
Nincs akkora vonzalom meg tűz aminek lennie kéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!