Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom ha megfogan tőlem, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom ha megfogan tőlem, a belegyezésem nélkül megöletheti egy abortusz során a gyerekemet? 31/f

Figyelt kérdés

#gyerek #apa #abortusz #anya #Szúlői jogok
2022. máj. 17. 16:52
 81/93 anonim ***** válasza:
71%

brrr 80as:D Én nem tudnám megtenni ezt a csírázós dolgot sem, rosszul vagyok a gondolattól is:)

Mondjuk a pókoktól is félek, más meg simogatja őket, szóval az emberek sokfélék.. Én így érzem, hogy belenyúlni valami nálam nagyobb dologba, ami megy magától furcsa és természetellenes, valószínűleg a kérdező is így gondolja, más meg máshogy.

Amúgy szerintem sokat ér önmagában is, nem csak "céllal". Sétálni, lélegezni, fejlődni, öregedni, enni, inni, létezni, gondolkodni, olvasni, tapasztalni, emlékezni, érezni. Jót is, rosszat is.. én odáig vagyok az egészért. Persze viszonylag jó helyre születtem, így könnyű, nem vernek agyon Indiában, meg ilyesmi.

2022. máj. 18. 14:47
 82/93 anonim ***** válasza:
6%

#78:

Én is csak azt a részét nem értem, hogy az a magzat 50-50%-ban te vagy és a szeretett párod ideális esetben. (Ha eltekintünk más dolgoktól.)

Egy évek óta tartó kapcsolatba, aminél a felek a kasszát és a fedelet, teljes életüket megosztják, nem gondolom, hogy akkora villámcsapás kellene, hogy legyen egy ilyen, mintha te lennél Rosemary és az ördög gyermekét várnád 9 hónapig.

2022. máj. 18. 14:51
 83/93 anonim ***** válasza:
92%

Miért ne lehetne villámcsapás? Nem mindenki vágyik gyerekre, akkor se ha szeretik egymást a párjával.

2022. máj. 18. 14:54
 84/93 anonim ***** válasza:
92%

50-50% a sejtjeik ugye. De kié a meló?

Kicsit ehhez kapcsolódó téma, megkérdeztünk barátnőimmel összesen kb 40 férfit, vegyesen (kor, kapcsolati státusz, gyerekszám), hogy belemennének-e abba, hogy a gyest is fele-arányban osszák meg a párjukkal. Első 1,5 év anya van otthon, utána 1,5 apa. A kérdést egy olyan szituban helyeztük el, amiben pl mindketten ugyanannyit keresnek, így nem pénzkérdés a “ki maradjon otthon”.

A legtöbben pár hónapot bevállalnának, de másfél évet tuti nem :)

De persze neked legyen beleszólásod az abortuszba😂

2022. máj. 18. 16:56
 85/93 anonim ***** válasza:
40%

84es, persze, mert megijeszti az embert, amíg nincs benne a helyzetben. Kicsit olyan, mint amikor először rástresszelsz valamire, és rosszabbnak látod, mint amilyen. Mondjuk mint a fogorvosnál, de mikor már fúrnak egy ideje rájössz, hogy igazából nem tűnik fel, hogy 3 percet fúrnak vagy 10et, sokkal gyorsabban elmegy, mint gondolnád. Ezért hülyeség a "te mit tennél ebben meg ebben a helyzetben, mit éreznél", mert senki sem tudhatja előre, hogy viselné, mit érezne, és elsőre ijesztőbbnek tűnik, mint amilyen.

Egyébként meg van bölcsi, szóval az a pár hónap még pont az, amibe nem őrül bele az ember..

Én ha tudom, hogy a gyerekem mellől nem mozdulhatok 8 évig, egy pillanat alatt elvetettem volna, vagy kivehetem a méhemet, biztosan nem mentem volna bele magamtól, 8 év rengeteg. Néha engem is sokkol, hogy 8 éve vagyok vele itthon szinte 0-24ben. De most, hogy itt vagyok, igazából szeretem az életem, és fel sem fogom, milyen hamar elment. Az első 3-4 hónap volt a legnehezebb, utána annyira hozzászoktam, hogy fel sem tűnik, hogy megváltozott az életem, sőt kifejezetten szomorúnak tűnik a régi, amikor azzal ment az időm, hogy beültem helyekre kajálni és kerestem az olcsó utakat, meg csevegtem jelentéktelen dolgokról, mint mit veszünk fel, kit ismerünk, hova megyünk..

Szóval amíg nincs benne az ember, nem tudja előre hogy fog érezni, néhány dolog meg sokkal ijesztőbbnek hangzik, mint amilyen.

2022. máj. 18. 20:14
 86/93 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sok férfi beparázik tőle, de a abszolút semmi ellenvetés nincs bennük azzal kapcsolatban, hogy a nő HÁROM teljes évig maradjon otthon a gyerekkel. Persze, van bölcsi, de a legtöbb anya inkább marad otthon, ha megteheti, mégiscsak fontos időszak az első 3 év.

És mégis úgy gondolják, hogy ugyanannyi joguk van a gyerekhez, mint a nőnek. Miközben az anyák maradnak otthon a gyerekkel ha beteg például. Nagy multinál dolgozom, egy kezemen meg tudom számolni hány férfi szólt a hr-esnek, hogy “beteg a gyerek, nem tudok dolgozni”.

Ha nem csak a fogantatás, hanem a terhek és a nevelés is 50-50% lesz, akkor akarjanak mindenre ugyanannyi jogot formálni, addig meg akkor megyek abortuszra, “amikor kedvem tartja”

2022. máj. 19. 08:48
 87/93 anonim ***** válasza:
100%

Ráadásul a "persze, van bölcsi" se mindig mindenhol igaz...

2022. máj. 19. 09:00
 88/93 anonim ***** válasza:
94%

Érdemes lenne feltenni azt a kérdést, hogy a férfiak felháborodnának-e, ha ők szülnének és a nők akarnák beszabályozni, hogy mennyi joguk van megtartatni a gyereket, majd miután megszületett minden felelősséget leszarva tovább élni a kis világukat...?

Tippelhetek?

Igen, felháborodnának.

2022. máj. 19. 20:35
 89/93 anonim ***** válasza:
100%

A "gyerek" egyelőre csak egy önálló életre képtelen sejtcsomó, de hiheetlen, hogy már ebben a kategóriában is itt vagy.

Nem elég neked az abortusz témát teliszrni a provokatív kérdéseiddel?

2022. máj. 20. 19:20
 90/93 anonim ***** válasza:
2022. máj. 20. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!