Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom ha megfogan tőlem, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom ha megfogan tőlem, a belegyezésem nélkül megöletheti egy abortusz során a gyerekemet? 31/f

Figyelt kérdés

#gyerek #apa #abortusz #anya #Szúlői jogok
2022. máj. 17. 16:52
 71/93 anonim ***** válasza:
98%
#65 mi, mostani nők, Gieládot - ha megvalósul - szerencsére már nem fogjuk megérni. Amennyiben valami ilyesmire céloztál mint "emberibb, józanabb" kor 🤡
2022. máj. 17. 22:39
 72/93 anonim ***** válasza:
100%

Ugy teszel, mintha nem tennenek igy szep szammal ferfitarsaid. Egyebkent pedig nem tiltja a torveny, beleelvezhetsz masba, csak ne csodalkozz rajta, ha kipenderiti a szurodet az asszony ezek utan. Bar a nyakamat tennem ra, hogy csak kepernyon lattal meztelen not.

2022. máj. 17. 22:57
 73/93 anonim ***** válasza:
100%
50-50% jog a magzat élete felett már csak azért sem lehetne, mert a nő azt tud mondani a gyerek apjának akit akar. Igaz lehet várandósan is DNS tesztet csináltatni, de az annyira kockázatos hogy csak ritkán engedélyezik, mert nagyon nagy esély van a vetélésre. Szóval rendszerint csak születésnél derül ki a gyerek tényleges apja.
2022. máj. 17. 23:16
 74/93 anonim ***** válasza:
100%

Miért feminista valaki, ha nem akar fölöslegesen szenvedni 9 hónapot? Többen leírták elég részletesen mivel jár a terhesség és a férfi azon a 2-3 percnyi élvezeten kívül semmit nem tesz bele a dologba..

De úgy látom, a terhességnél hiába a nő végzi a munka nagyját és nehezét, a férfiak tudnak a legjobban mártírkodni ha a nő nem akar szülni..esküszöm, keressetek egy másik nőt akkor, vagy egy béranyát külföldön, az pénzért kihordja a gyereked legalább..de ez a férfi hiszti nem értem mire jó, inkább csak szánalmas.

2022. máj. 17. 23:18
 75/93 anonim ***** válasza:
91%

" Olyat nem tudok hogy van, de csak akkor ha a férfi is beleegyezik."

Ilyen sehol nincs és nem véletlen nincs.

Mellesleg mit szólnál, tételezzük fel, csak a te kívánságodra megszülné a gyereekt, majd neked adná, és 0 napos korától 20+ éves koráig neked kéne egyedül gondoskodni róla. Értsd gyes, otthonlét vele, reggel ovi, délután ovi, táoppénz ha beteg, mosás, főzés, tanulás vele.... Na kétlem, hogy végig csinálnád. Ne más farkával verd a csalánt.

2022. máj. 17. 23:39
 76/93 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hihetetlen hogy emberek úgy vannak ""kapcsolatban"" hogy sose beszéltek ilyen dolgokról... Ha meg beszéltek és ennyire eltérnek a nézeteik, mit keresnek egymás mellett??
2022. máj. 18. 07:33
 77/93 anonim ***** válasza:
100%

Játsszunk el a gondolattal hogy a férfiaknak is bele kéne egyeznie az abortuszba. Milyen jogon? Tényleg ő az apa? Egy terhességnél csak az anya a biztos.

Nos ha lenne ilyen, akkor én beszerveznék még két "apát", két fiúbarátomat és imígyen járulnánk a bizottság elé. Előadnám hogy ők is lehetnek az apák mert én egy kikapós asszonyka vagyok és különösen az ovulációm tájékán kergülök meg, fékezhetetlen nőstényördög leszek és ez a két fiatalember is gangbangbe rakott a kérdéses időpontban 😁 És akkor jöhet a szavazás, és az "apák" 2/3 arányban úgy döntenek hogy nem kérik a gyereket. Jövök nekik két karton sörrel, és még a kontrolláló barom pasimtól is megszabadulnék, mert ezek után tuti fénysebességgel húzna el 😏

2022. máj. 18. 07:59
 78/93 anonim ***** válasza:
26%

Én megértem az abortuszkérdésben a kérdezőt(a többiben nem), én is voltam ilyen helyzetben, és nekem is megszakadt a szívem, mikor a szezámmagnyi lényt kikapartatása volt kérdés. Nem azért, mert élne, hanem mert belemászok a folyamatba, ami elkezdődött.. Olyan.. természetellenes az egész, mintha palántákat húzogatnál ki a földből, vagy magokat, amik már csíráznak szednél ki és dobnál ki. Már elindult az úton, hogy kifejlődjön(amihez te is hozzájártultál, te ültetted a te földedbe, a pasi adta mondjuk a tápoldatot a te magodhoz), és erre meggondolod magad és kifejlődés előtt dobod ki a paradicsomot mondjuk. Még csak egy két levelet hozott, éppen kibújt a földből, szóval még nem olyan pazarlás, mintha egy kiló szép paradicsomot dobnál a kukába, de azért elég bizarr az egész.

Még növénnyel is, nem, hogy állattal, vagy emberrel.. Egyébként nem vészes a terhesség egy élet kioltásához képest(nekem van gyerekem), persze kemény meg minden és hatással van egy évedre legalább, de az élet kioltása meg elvisz 100 évet.. Én tökre megértem és helyeslem, hogy a pasi felelősséget érez a sejtjei iránt, de akkor kellett volna gondolkozni, mikor beleélvezett. Mostmár nem tud mit tenni, átengedte a nőnek a döntést onnantól, hogy beleélvezett, és ez így rendben van. Értem, hogy rossz, tudom, miért rossz, átérzem, de az, hogy utánad a nő dönthet róla, az tök oké. Neked is volt döntésed, sőt, a tiéd nélkül a nő nem lenne most terhes!

2022. máj. 18. 14:17
 79/93 anonim ***** válasza:
100%

"minden ami szép és harmonikus az frusztrálja őket"

Egy nem kívánt terhességben SEMMI harmonikus és szép nincs.

2022. máj. 18. 14:19
 80/93 anonim ***** válasza:
89%

A növényes hasonlatodra: konkrétan napi szinten csinálom amit írsz, imádom a mikrozöldeket, mindig csírázik valami a konyhámban amiből minden este kiszedek valamennyit és megeszem. :P

+ rendszeresen szaporítok szobanövényeket, ha nem úgy gyökerezik mint szeretném akkor megy a komposztra.

Nem kell önmagában az élettől, mint jelenségtől elájulni. Fontos dolog, de önmagában semmit nem ér.

2022. máj. 18. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!