Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom ha megfogan tőlem, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom ha megfogan tőlem, a belegyezésem nélkül megöletheti egy abortusz során a gyerekemet? 31/f

Figyelt kérdés

#gyerek #apa #abortusz #anya #Szúlői jogok
2022. máj. 17. 16:52
 51/93 anonim ***** válasza:
84%
Neked írtam, phaszfej.
2022. máj. 17. 21:43
 52/93 A kérdező kommentje:

Ez hihetlenül aljas, döbbenetes és undorító dolog.

Meg a sok hozzászóló is, aki egy üres ideológa kedvéért támogatja ezt a gyilkolást.

Visszataszítóak vagytok...

2022. máj. 17. 21:59
 53/93 A kérdező kommentje:
Ami meg "az ő teste" szöveget illeti ez a legócskább demagóg hazugság a vilagon amit hallottam. A fogantatásban felerészt én is ott vagyok, nélkülem nem lehetséget. Tehát nem, nem az ő teste...
2022. máj. 17. 22:04
 54/93 anonim ***** válasza:
98%

49-50 a finomságos pedofil.

Több hozzászólása itt:

(főleg a #14)

Remélem őt análozzák meg egyszer.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

2022. máj. 17. 22:04
 55/93 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Ez a kérdés teljesen felesleges, kizárólag provokálás. Mindenki tudja rá a választ, te is nagyon jól tudod, így felesleges volt feltenni. A nő rendelkezik a saját teste felett. Szülésre nem kötelezhető senki, normális országokban. Sajnos van ahol igen, még most a 21. században is.

Szóval az 52-53-asodra reagálva, te vagy itt aljas, döbbenetes és undorító. A nő teste nem a tied.

2022. máj. 17. 22:09
 56/93 anonim ***** válasza:
100%
De, az ő teste. Verd zsepibe, ha nem akarod, hogy másba kerüljön.
2022. máj. 17. 22:10
 57/93 anonim ***** válasza:
100%
#53! Akkor petri-csészében megkapod a sejtcsomót. Kezdj vele amit akarsz.
2022. máj. 17. 22:15
 58/93 anonim ***** válasza:
100%

"Ami meg "az ő teste" szöveget illeti ez a legócskább demagóg hazugság a vilagon amit hallottam."

Akkor lenne demagóg, ha közösülésnél 50-50% lenne az esélye hogy melyik fél esik teherbe, de nem így van mivel egyedül a nő teste képes erre. Nem te hordod 9 hónapig a pocakodban a babát, nem te hordod ki neadjisten császármetszés mellett, nem te hízol el, nem neked marad egy maradandó heg a pocakodon a szülés miatt.

Te gyakorlatilag azon a 3-4 perces szexen kívül, amit élvezel is nem csinálsz semmit..tehát a nő végzi a munka nehezét és vagy a 90%-át.

Tehát nem, nem felerészt vállalsz a dologból...

2022. máj. 17. 22:18
 59/93 A kérdező kommentje:

Undorító a cinikus fröcsögésetek.

Szerintetek az provokáció, hogy egy apának joga van a gyermekéhez?

2022. máj. 17. 22:20
 60/93 anonim ***** válasza:
100%
#59 menj külföldre és csináltass béranyával gyereket. Akkor lesz hozzá jogod hogy megszülje valaki a gyereked. Kényszeríteni nem tudsz senkit.
2022. máj. 17. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!